Skrillex geliyor
Tanıtım

ertelendi.

Skrillex’in bu haftasonu gerçekleşmesi planlanan ve Atina performansları ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Müzikseverlerden gelen binlerce mesaj ve e-mail, change.org kampanyaları ve sosyal medya yorumlarından oluşan yoğun talep doğrultusunda Skrillex etkinliğinin yeni tarihinde daha geniş bir mekanda ve açık havada gerçekleşmesi çabamız olumlu sonuçlanmıştır.
Yeni tarih ve mekan hem bizim tarafımızdan sosyal medya ve resmi web sitelerinden, Biletix iletişim kanallarından, Skrillex’in resmi tanıtım kanallarından ve bilet satın almış olanlara Biletix üzerinden doğrudan cep telefonlarına ve e-mail adreslerine “gelecek hafta” başında bildirilecektir.
Satılan biletler yeni tarihte “sahne önü” bileti statüsünde geçerli olacak. Dileyen müzik severler ise Biletix aracılığıyla bilet iadesi yapabileceklerdir.

******

Dünyanın en büyük dans müziği ikonu Skrillex, kendisini uzun zamandır bekleyen Türk hayranlarıyla ilk kez FG 93.7 ve Beat The Night farkıyla buluşuyor.

Skrillex, Türkiye’deki ilk şovunda gerçek hayranlarına yakın olmak isteyerek ’da sahne alıyor.

……………………..……………………..…………..
Biletler 5 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 11:00’da satışa sunulacak.
……………………..……………………..…………..

Dubstep, Electro, Glitch ve henüz tanımlanamamış türlerin karışımından oluşan müzikal dünyasıyla Skrillex, alışılagelmiş kalıpları ve müzikte kısıtlamaları reddeden yeni jenerasyonun öncüsü ve en büyük ilham kaynağı oldu.

Skrillex, ezber bozmaya Beatport’ta ilk kez dubstep tarzında bir parçanın 1 numaraya çıkmasını sağlayarak başladı. Scary Monsters and Nice Sprites adı aynı albümden farklı parçalar Dubstep, Electro House ve Progresive House listelerinde 1 numaraya çıktı. 9 parçalık albümdeki 8 parça farklı tarzlarda ilk 10’a girdi. Yeraltında yarattığı depremin etkisi hala sürerken, Black Eyes Peas, Lady Gaga, ve La Roux gibi pop müzik yıldızlarına yaptığı ve orijinallerinden daha büyük başarılar elde eden listebaşı remix’lerle tüm müzik dünyasının gidişatını değiştiren 1988 doğumlu Sonny John Moore, 2012 yılında 5 dalda aday gösterildiği Grammy Ödüllerinden 3 ödülle ayrılmıştı. Skrillex, 2013 yılında kazandığı 3 ödülle birlikte bugüne kadar toplam 6 Grammy Ödülünü evine götürdü. Ayrıca MTV tarafından “yılın en iyi elektronik dans müziği çısı” seçildi.

Skrillex’in ilk stüdyo albümü Recess, sıradışı Itunes ve Google Play promosyonlarıyla muazzam bir dijital satış başarısı yakalarken, fiziksel CD satışlarındaysa ilk hafta Billboard 200 listesine 4. sıradan girdi. Recess albümü, Türkiye’de FG 93.7 desteğiyle satışa sunulmuştu.

#SKRILLEXistanbul

Önemli uyarılar:
– Etkinliğin biletleri 5 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 11:00’de sadece www.biletix.com adresinden online olarak satılacaktır. Biletix perakende satış noktalarından satış gerçekleşmeyecektir.
– 18 yaş sınırı vardır ve kimlik kontrolü yapılarak istisnasız uygulanacaktır. Yanında yasal olarak geçerli bir kimliği bulunmayan bilet sahipleri etkinliğe katılamayacaktır.

Skrillex geliyor
Skrillex geliyor