DANI DORCHIN Türkiye Turnesi
Tanıtım

DANI DORCHIN: Türkiye Turnesi
“Dani Dorchin; muhtemelen uzun yıllar sonra dinlediğim en iyi tek kişilik orkestra. Farkı ise bilhassa dinleyiciyi avcuna alabilmesinden kaynaklanıyor. Tek kişilik orkestra projelerinde hiç de sık rastlanmayan bir eğlenceli halden, seyirci ile interaktif ilişki kurabilme becersinden bahsediyoruz.” (Richard Johnston)

Geleneksel blues’dan yola çıkarak garage rock izleğinde ortaya koyduğu enerjik sound ile White Stripes ve Black Keys gibi global anlamda fenomenleşmiş ekiplerin yanında duran “tek kişilik orkestra” Dani Dorchin, Türkiye turnesi kapsamında sahne alacağı Shaft’ta izleyiciye tadında bir performans vaad ediyor.

MOE JOE: 20. Yıl leri  Türkiye’nin en köklü blues grubu MOE JOE, kuruluşunun 20. yılını kutluyor.

Bugüne dek Guitar Shorty, Eddie Kirkland, Nappy Brown, Roomful Of Blues, Philadelphia Jerry Ricks, Lucky Peterson, W.C. Clark, Alvin Youngblood Hart ve Lavay Smith gibi starlarla sahneyi paylaşma onurunu yaşayan; Mick Jagger (Rolling Stones), Adam Rudolph, Yusef Lateef, Pharoah Sanders, Randy Weston, George Benson, Claudio Bedran (Blues Etilicos), Ronnie Peterson, Steve Dawson (Zubot & Dawson) ve John Scofield gibi efsanevi isimlerin takdirini kazanan grup, 20. yıla özel konukların katılımı ile dinleyicileri selamlayacak.

21 Ocak Çarşamba 22:00  Shaftclub Serasker Cad. Osmancık Sok 13B Kadıköy, 34714
DANI DORCHIN Türkiye Turnesi
DANI DORCHIN Türkiye Turnesitürkiye