Tanıtım

Eskiden metrobüs yokken Tuzlaya kadar giden otobüsler vardı. Karşıya geçmek istediğinizde  Ali Sami Yenin Stadyumunun oradaki duraklardan otobüslere binerdik Mecidiyeköy tarafından karşıya geçmek için , o hatlar kaldırınca yerine başka bir hat gelmemişti geçenler de bir hat dikkatimi çekti 500M TUZLA – MECİDİYEKÖY arasına açılan yeni bir hat kullanılmaya başlanmış.

Hattın ilk durağı MECİDİYEKÖY MEZARLIK ilk durakdan binip  TUZLA SPOR durağına kadar aktarma yapmadan gidebilirsiniz. Gidiş-Dönüş sefer süresi 260 dakika sürüyor.

İETT 500M TUZLA - MECİDİYEKÖY hattı
İETT 500M TUZLA – MECİDİYEKÖY hattı

İETT duyuruları

Avcılar İlçesi, Talatpaşa Mahallesi üzerinde bulunan “1000.Sokak” isimli durak ile “Erdoğanlar İ.Ö.O” isimli duraklar arasına “1047. Sokak” ve “Şehit ve Gaziler Parkı” isimlerinde yeni duraklar konulmuştur.

54HT numaralı Hasköy-Taksim-Harbiye hattının güzergâhı Hasköy-Hasköy Parkı-Kasımpaşa-Şişhane-Taksim-Harbiye-Taksim-Şişhane-Kulaksız-Has Bahçe-Hasköy olacak şekilde değişmiştir.

54HŞ numaralı Hasköy-Şişli hattının güzergâhı Hasköy-Hasköy Parkı-Sütlüce-Kâğıthane-Okmeydanı-Perpa-Şişli-Karkuyusu-Okmeydanı-Kâğıthane-Haliç Kongre Merkezi-Has Bahçe-Hasköy olacak şekilde değişmiştir.

Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi üzerinde bulunan “Cam Fabrikaları” isimli durak ile “Ayazağa Garaj Çıkışı” isimli durakların arasına “Medya Grubu” adında yeni bir durak konulmuştur.

MR9 numaralı Çekmeköy – Ayrılıkçeşme hattı hizmet vermeye başlamıştır. Hattın gidiş güzergâhı şu şekildedir:

Çamlık-Madenler-Plazalar-Serindere-Huzur Mahallesi-Şile Yolu-Ümraniye Devlet Hast.-Metrobüs Altunizade – Altunizade – Bağlarbaşı – M.Ü İlahiyat Fakültesi-Pazarbaşı-Askerlik Şubesi-Zeynep Kamil Hast.-Kapıağası-Selimiye-Numune Hast.-Haydarpaşa Tek. Lis.- Hamza Yerlikaya-Ayrılıkçeşme

Dönüş güzergâhı ise şöyledir: Ayrılıkçeşme- Haydarpaşa Öğr. Yurdu-Numune Hast.-Karacaahmet-Kapıağası-Zeynep Kamil Hast.-Askerlik Şubesi-Pazarbaşı- M.Ü. İlahiyat Fakült.-Capitol-Altunizade-Millet Bahçesi-Kısıklı-Çamlıca İ.Ö. Okulu-Hanımseti Parkı-Fidanlık-Alvarlızade Cami-Huzur Mahallesi-Serindere-Plazalar-Madenler-Çamlık

16FK numaralı Fındıklı Mahallesi- Kozyatağı hattı Yeditepe Üniversitesi Altkapı- Fındıklı Mahallesi-İETT Blokları-Vatan Sokak-Fatih Sultan Mehmet Hastanesi-Kozyatağı Metro olarak hizmet vermeye başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz