Kalbur Et Kebap
Tanıtım
Kalbur Et Kebap
Kalbur Et Kebap

Bu seferki keşif mekanım  ataşehir  Şerifali’de bulunan Kalbur Et Kebap restaurantı oldu. Geniş ferah bir alana kurulan mekanda otopark için vale hizmeti,  lar için oyun parkı , akşam hem hemde tuttuğunuz takımın maçını seyretmek isteyenler için canlı yayın hizmeti mevcut.

Yemeklerini Bimutfakikisefin ünlü şefleri  Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak eşliğinde tatma fırsatım oldu. Mekana geldiğimde mezeler sofrada hazırdı. İlk göze çarpan çiğ köfte oldu nar ekşisiyle denemelisiniz ayrıca sofrada tulum peyniri , patlıcan salatası , zeytinyağlı enginar , muhammara seçenekler arasında. Zahter salatası bilindik diğer salata çeşitlerinden farklı olarak sunulan bir lezzet olarak deneyebilirsiniz. Ara sıcaklarda fındık lahmacun ve Kars usulü içli köfte servis edildi.

Kalbur Et Kebap mezeler ve ara sıcaklar

Ana yemek de tercih edebileceğiniz erkek kuzu satır etinden hazırlanmış Adana Kebap ve güveçte kaşık mantısı yöresel tatları merak edenler için lezzetli bir fırsat olacaktır. Lahmacun sevenler içinde doyurucu bir uygun fiyatlı olarak seçenekler arasında

Adana Kebap- Kalbur Et Kebap
Kars usulü güveçte kaşık mantısı
Lahmacun

Kaz etini merak edip ama nerede tada bilirim diyenler içinde Kalbur Et Kebap doğru adres olacaktır.  Özel olarak Kars’tan getirilen kaz etini yemek için önceden rezervasyon yapıp  sofranıza gelmeden altı saat boyunca pişirilen bu eti yeme fırsatı yakalayabilirsiniz ,  etin sunumunda eşlik eden kaz suyuyla pişirilmiş bulgur pilavı da lezzetli idi.

Geceyi tatlı olarak  özel kesme dondurmayla sunulan Antep usulü fıstıklı katmer  ve kireçte bekletilmiş kabakla hazırlanan tahinli kabak tatlısıyla sonlandırmak harika oluyor.

Kalbur Et Kebap 

20 yıllık restaurant işletmeciliği deneyimiyle yeni bir marka yaratan Metin Akdemir, Kalbur Et Kebap’ı, Turizm Bakanlığı onaylı 1. Sınıf Lokanta sertifikasıyla, büyük bir hızla değişen ve gelişen ataşehir beldesinin Şerifali lokasyonunda kurdu.
150 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alandan oluşan kapasitesi ve profesyonel iç mimarisiyle huzurlu bir ortamda, keyifli bir sohbet eşliğinde en kaliteli ve özel et ve kebap çeşitlerini yiyebileceğiniz mekanın sloganı,”Kalbur’da, günün keyfini yaşa” .
www.kalburet.com
Adres: Şerifali Mh. Turcan Cd. Atabek Sk. No 25 Ümraniye – T 0216 594 54 91 – 92 F 0216 594 54 93 e-mail : info@kalburet.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz