Bebek Balıkçısı Bulvar 216
Tanıtım
Bebek Balıkçısı Bulvar 216
Bebek Balıkçısı Bulvar 216

’un gözde semti Bebek’te 17 yıldır hizmet veren Bebek Balıkçı, “Boğaz’da balık kültürünü oluşturan en önemli mekânlardan biri… 50 yıllık deneyimiyle sektörün duayenlerinden olan Ertuğrul Karabulut’un halen işin başında olduğu Bebek Balıkçısı, balığa ve denize dair tüm lezzetleri İstanbul’un Anadolu Yakası’yla buluşturmaya devam ediyor. Pendik Marin Türk’ten sonra ataşehir’de yeni şubesini açan Bebek Balıkçısı, Bulvar 216 AVM’de “Boğaz keyfi” ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Anadolu Yakası’ndaki her iki restoran ise oğul Cem Karabulut’a emanet. Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak Bimufakikişef moderatörlüğünde Bebek Balıkçısının Anadolu yakasında ataşehir’de açılan şubesinde lezzet turuna çıktık. Mekanın şimdiden sevildiği ziyaretim sırasında dikkatimi çekti masaların çoğu dolu ve nezih bir ortam mevcuttu. Mutfak da baş aşçısı Kemal Doğanın gelen misafirler için hazırladığı lezzetleri tattık.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216’e gelirseniz masanıza önerebileceğim mezeleri sayarsam levrek marin , samon füme , tabule , ermeni usulü fasulye pilakisi, topik , ahtapot ve kalamar zeytinyağlı , deniz börülcesi , girit ezmesini alıp ara sıcaklara geçmeden ön hazırlık yapmış olursunuz.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216
Bebek Balıkçısı Bulvar 216
Bebek Balıkçısı Bulvar 216

İkram edilen Paella hem görsel olarak hemde tat olarak on üzerinden dokuz alır sırf bunu içinde buraya uğrayabilirsiniz.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216

Ara sıcaklardan krema soslu pazı levrek sarma, karides kullanılarak yapılan Balık Beyti, Balık Mantı, İçli Balık köftesi  tercih edebilirsiniz. Mantısı benden tam not aldı . Fiyat olarak balık mantısı 10 tl sunuluyor. 

Tatlı olarak da kabak tatlısı , ayva tatlısı, trilece, şekerpare mevcut içlerinden şekerpareyi tercih ederim lezzet olarak. Ortalama 100-120 tl vererek kişi  başı buradan kendinize güzel bir akşam yemeği yiyerek ayrılabilirsiniz.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216
Bebek Balıkçısı Bulvar 216

PAZAR KAHVALTISI

Sadece akşam yemekleri için düşünmeyin burayı Bebek Balıkçısı kalitesiyle uzun pazar ları içinde uğrayabileceğiniz bir mekan. Ege usulü serpme kahvaltı, yaklaşık 20 çeşitle göz dolduruyor. Sunulan tüm menülerde günlük mevsim balıklarının yanı sıra butik ürünler kullandıklarını belirten Bebek Balıkçı’nın ikinci kuşak yöneticilerinden Cem Karabulut, sunulan lezzetlerin “Mevsiminde ve yöresinde yetişen ürünler olması bizim lezzet sırrımız diyerek işine  ve müşterilerine verdikleri önemi bir kez daha vurguluyor. Bebek Balıkçısı Bulvar 216 ustalarının elinde bu ürünler Bebek Balıkçı’nın fark yaratan lezzetlerine dönüşüyor. Boğaz’da balık keyfini Anadolu Yakası’na taşımaya karar verdiklerinde çok olumlu dönüşler aldıklarını belirtirken,  Pendik’ten sonra ataşehir’de açtıkları üçüncü şubemiz kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü  ve lezzetlerine güvendiklerini belirtiyor. Meze dolabımız ve açık mutfağımız kendimize olan güvenin göstergesi. Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla sunulduğu restoranımızda kapalı otopark da mevcut” dedi.

Adres Bilgileri:
Barbaros Mah. Mor Zambak Sok. Bulvar 216 AVM  B blok No:9 B/8 ataşehir-İstanbul
Tel: 0216 6882323

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz