Tarabya Bahçe
Tanıtım
Tarabya Bahçe tarabya bahçe
Manzara

Tarabya Bahçe, Tarabya bayırından sahile inerken solda , sahilden gelirken sağda kalıyor . İstek Kemal Atatürk Lisesi arkasında , yan tarafında Uyum market bulunuyor. Eda Baker işletmesiyle Baker Design tarafından değişen yüzüyle ve yeni süprizleriyle açılan bir lezzet bahçesi… Doğal güzellikleri ve egzotik lezzetleriyle gelen misafirlerinin ruhuna çok iyi gelecek bir yer…Muhteşem bir bahçeye sahip mekan, eşsiz manzarası, dünya mutfağı, ünlü şef ve ekibinin egzotik lezzetleri ile gelen misafirlerini ağırlıyor. Tarabya Bahçe egzotik lezzetleriyle sizi lezzetli bir dünya turuna çıkaracaktır.

tarabya bahçe
bahçe yeri
tarabya bahçe
iç mekan
tarabya bahçe
bahçesi
tarabya bahçe
Giriş
tarabya bahçe
Tarabya Bahçe
tarabya bahçe
Tarabya Bahçe
tarabya bahçe
tarabya bahçe
Tarabya Bahçe

Çapamarka ve Lacivert restoranlarıyla yeme-içme sektöründe büyük başarılar elde eden Eda Baker’in yeni mekanı olan Tarabya Bahçe, Tarabya’nın kalbinde unutulmaz anlara imza atıyor.

Dekorasyonu kadınsı bir mimari ile süslenen, palmiye ağaçlarıyla çevrili çok geniş ve özel bir bahçeye sahip olan Tarabya Bahçe, sofistike bir ambiyansta dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Kışlık restaurantında 65 kişilik, yazlık terasında 100 kişilik ve yazlık bahçesinde 450 kişilik kapasiteye sahip.

Kahvaltısını deneme fırsatım oldu yeşilliğe karşı organik ürünlerden oluşan serpme kahvaltısında çeşitli peynirler ,reçel , zeytinler ,menemen mevcut.

tarabya bahçe
Tarabya Bahçe menü
tarabya bahçe
Tarabya Bahçesi menü
tarabya bahçe
Kahvaltı
tarabya bahçe

Kahvaltı menüsünde ayrıca Patisserie Tabağı (Poğaca ,Simit ,Açma ) , Zeytin Tabağı (Yeşil ,Kırma , Siyah ve Sele ) , Domates, Salatalık, Biber, Roka ,Petek ballı kaymak ve köy tereyağı , Izgara Hellim , Menemen (Ektra peynirli , sucuklu ) ,Organik peynir tabağı , Izgara sucuk, Ev reçellerini de tercih edebilirsiniz.

Tarabya Bahçe Organic Market Patisserie Nargile Cafe ve Restaurant

Adres: Tarabya Mh. Tarabya Bayırı Cd. No:62 Sarıyer/ Rezervasyon: +90 (533) 068 68 10

Telefon: +90 (212) 223 03 88 / +90 (212) 223 33 89 http://www.tarabyabahce.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz