İstanbul Shopping Fest 2015
Tanıtım
İstanbul Shopping Fest 2015 İstanbul Shopping Fest 2015
Shopping Fest 2015

Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl beşincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş zevkini bir arada sunuyor. 6-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek , indirim ve kampanyaların yanı sıra, İstanbul’u keyifle yaşayıp keşfetmenizi sağlayacak lerle öne çıkacak.

Dünyanın en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul’da, bu 23 gün boyunca aklınıza ve kalbinize hitap eden pek çok heyecan verici deneyim yaşayacak, unutamayacağınız bir maceraya atılacaksınız. Oryantal ruhunu Batı’nın dinamizmiyle birleştiren ve herkes için büyülü bir dünyaya dönüşen İstanbul, bu kez de İstanbul Shopping Fest 2015 ile size alışveriş keyfi, eğlence ve sürprizlerle dolu bir atmosferin kapılarını aralayacak.

İstanbul Shopping Fest boyunca, pek çok marka avantajlı kampanya ve indirimleriyle size alışverişlerinizde ayrıcalıklar sunacak. Sürpriz çekilişler, bu çekilişlerin sonunda kazanacağınız birbirinden güzel hediyeler de sizleri bekliyor olacak. Bu yıl festival ve alışveriş ruhunu şehrin her yerine taşıyacak olan İstanbul Shopping Fest, 6-28 Haziran süresince sadece AVM’lerde değil, şehrin değişik merkezi noktalarında ler, yarışmalar ve çok özel defileler düzenleyecek. Rengarenk süslü caddeleri, aradığınız her şeyi aynı çatı altında, üstelik uygun fiyatlara bulabileceğiniz modern alışveriş merkezleri, sokaklarında yürürken sizi bekleyen sürprizlerle keyifleneceğiniz bir İstanbul olacak bu kez karşınızda. Ve elbette bu güzel kent, keşfedilmeye değer her bir köşesiyle sizi yeni deneyimlere ve maceralara çağıracak.
Bu etkinliklere ev sahipliği yapacak  yerlerden biri de CarrefourSA Maltepe Park AVM her hafta Türkiye’nin önde gelen caz çılarının muhteşem performanslarıyla harika konserler dinleme fırsatı yaratacak.

28 Mayıs 2015 Perşembe Ediz Hafızoğlu -Nazdrave   30 MayısCumartesi Sibel Köse   5 Haziran Cuma Jehan Barbur    12 Haziran Cuma Elif Çağlar  13 Haziran Cumartesi Julide Özçelik tüm konserler ücretsiz ve saat 21.30da başlayacak ajandanıza not alın.

İstanbul Shopping Fest 2015
İstanbul Shopping Fest 2015

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz