Ramazanda Caz 2015
Tanıtım
Ramazanda Caz 2015 Ramazanda Caz 2015
Ramazanda Caz 2015

Türkiye’nin ilk ve tek “Ramazanda Caz 2015i 4 – 11 Temmuz 2015 tarihleri arasında 6. Kez müzikseverlerle buluşacak. Uniq festivalin 3 ine ev sahipliği yapacak , çimlerin üzerinde, ormanla iç içe enfes bir açıkhava konseri deneyimi sunacak. Uniq Açıkhava Sahnesi’nde Ramazanda Caz konseri kapsamında saat 21.15 de başlayacak konserlerden ilki , 4 Temmuz cumartesi günü Türkiyedeki Roman Caz akımının öncülerinden efsanevi Okay Temiz ve Magnetic Band topluluğu olacak. Ertesi gün merakla beklenen, “Only Lovers Left Alive” inde söylediği şarkıyla ün kazanan ve büyük beğeni toplayan Yasmine Hamdan konseri ise 5 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek. 9 Temmuz Perşembe günü aynı yerde , Fransız Roman Caz geleneğinin en iyi temsilcilerinden ünlü kemancı Pier Blanchard & Gypsy Jazz Quartet yoğun istek üzerine yeniden karşımıza çıkacak!

10 Temmuz’da Andre Manoukian Quartet konseriyle devam edecek olan festival, Charles Aznavour’un birlikte en sık konser verdiği ünlü Fransız piyanistin Quartet’ine, Fransa Sarayı Bahçesi ev sahipliği yapacak. Türk-Roman müziğinin olağanüstü virtüözlerinden usta klarnetçi Yarımdünya Hasan, ünlü asma davul ustası Hacı Rüstem Çembeli ve ünlü zurna virtüözü Ahmet Özden de bu konserde yer alıyor. Cazseverler için kaçırılmayacak bir buluşma! Konser başlama saati 21.15

KAPANIŞ ’DA…
Bu sene bir konser de Ankara’da! Ramazanda Caz, ilk kez İstanbul dışına çıkıyor ve Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor! 11 Temmuz’da Andre Manoukian Quartet yine, Yarımdünya Hasan, Hacı Rüstem Çembeli ve Ahmet Özden ile birlikte Fransa Büyükelçiliği Bahçesi’nde konser verecek.

Hakan Erdoğan Productions tarafından hazırlanan Ramazanda Caz; Kültür ve Turizm Bakanlığı, UNIQ İstanbul ve Fransa İstanbul Başkonsolosluğu tarafından desteklenmektedir.
Ramazanda Caz”ın biletleri Biletix’ten ve konser öncesi kapıdan temin edilebilir.

Ramazanda Caz 2015
Ramazanda Caz 2015

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz