Tanıtım

Kayranın Allure serisi şaraplarının büyülü hikayelerinden üç çeşit parfüm üretilmiş.Türkiye’nin ilk tasarım parfüm butiği La Deesse işbirliği ile Allure serisindeki Kalecik Karası, Chardonnay ve Sauvignon Blanc üzümlerinin leziz notları bu kez parfüm şişelerinde hayat bulmuş. Denediğim parfümlerde tercihim Allure Crispy Chardonnay oldu.

Parfümler hakkında bilgi isteyenler için kısaca özetlemek gerekirse , Kalecik Karası üzümünden, kabukları ayrılarak beyaz şarap tekniği ile üretilen Allure Beyaz Kalecik Karası‘nın barındırdığı portakal çiçeği, frenk üzümü ve taze ahududu aromaları mevcut , Fıçısız olarak üretilen Allure Crispy Chardonnay ise taşıdığı narenciye, misket limonu,limon çiçeği ve papatya aromalarından oluşuyor.
Allure Sauvignon Blanc‘nın burunda çarkıfelek , taze kesilmiş çimen ve narenciye aroma esintisi getiriyor.

şarapdan parfüm Kayra Allure serisi parfümleri
Kayra Allure serisi parfümleri

EDP, Fransızca Eau de Perfume kelimelerinin baş harflerine karşılık gelir ve parfümden sonra asıl esansın %20ye kadar olduğu koku çeşididir. EDT’lere oranla daha kalıcıdır.

EDT ise Eau de Toilet kelimelerinin baş harflerinde oluşur ve içlerindeki esans yüzdesi 10’dur. Bunlar EDP’lere kıyasla daha hafif kokulardır. EDP’ler biraz daha ağır,gece kullanılabilecek kokularken, EDT’ler daha hafif ve spor kokulardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz