Tanıtım

10. yaşını 12 – 15 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sarayı ve İstanbul Kongre Merkezi’nde kutluyor. 10. yılında Contemporary Istanbul’a, 24 ülke ve 28 şehirden, CI Artistik Danışmanı Marc-Olivier Wahler ve CI Seçici Kurul üyeleri tarafından belirlenen toplam 102 galerisinin katılımı ile açıldı.

Contemporary Istanbul contemporary istanbul

Contemporary Istanbul bu yıl “Contemporary Tehran” başlığı altında Tahran çağdaş sanatına odaklanan fuarın özel bölümünde önde gelen İranlı galeriler, sanatçılar ve kolkesiyonerleri konuk ediyor.

Yeni medya sanatlarına yer veren Plugin, bu yıl Dr. Ebru Yetişkin küratörlüğünde, galeriler, mimarlık & tasarım stüdyoları, yeni medya ile ilgili yaratım atölyeleri, oyun laboratuvarları, dijital sanat kolektifleri ve proje mekânları gibi inisiyatifleri X-CHANGE başlıklı bir küratöryal tema altında bir araya getiriyor.

Contemporary Istanbul, 10. yaşını 12 – 15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ve İstanbul Kongre Merkezi’nde kutlamaya hazırlanıyor. 10. yılında Contemporary Istanbul’a, 24 ülke ve 28 şehirden, CI Artistik Danışmanı Marc-Olivier Wahler ve CI Seçici Kurul üyeleri tarafından belirlenen toplam 102 sanat galerisi katılıyor. Contemporary Istanbul bu yıl “Contemporary Tehran” başlığı altında Tahran çağdaş sanatına odaklanan fuarın özel bölümünde önde gelen İranlı galeriler, sanatçılar ve kolkesiyonerleri konuk ediyor. Yeni medya sanatlarına yer veren Plugin, bu yıl Dr. Ebru Yetişkin küratörlüğünde, galeriler, mimarlık & tasarım stüdyoları, yeni medya ile ilgili yaratım atölyeleri, oyun laboratuvarları, dijital sanat kolektifleri ve proje mekânları gibi inisiyatifleri X-CHANGE başlıklı bir küratöryal tema altında bir araya getiriyor. #gezginnerede @contemporaryistanbul #contemporaryistanbul #artsy #10thyear #installation #contemporary #artoftheday #fuar #art

A photo posted by Gezginnerede (@gezginnerede) on

CI Program Direktörü Dr. Marcus Graf tarafından şekillendirilen, Contemporary Istanbul’un konuşma programı CI Dialogues, Sanat Teorisi, Sanat Piyasası, Sanatın Bağlamı ve Sanat Yönetimi konularını ele alıyor. Etkinliği 12-15 Kasım 2015  tarihleri arasında 11:00 – 20:00 saatleri arasında gezebilirsiniz. Giriş Tam bilet 25,00 TL ,Öğrenciler 15,00 TL ,Katalog 30,00 TL, CI Mag 20,00 TL

contemporary istanbul
Ana girişde
contemporary istanbul
Contemporary Istanbul
contemporary istanbul
Boğa -Kitap-Köpek
contemporary istanbul
Roberta Coni Osassere
contemporary istanbul
Alt katta
Contemporary Istanbul  contemporary istanbul
Ferdando Suarez

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz