Tanıtım

Cezayir yenilendi , 2015 yazında estetik ve içerik anlamında tümüyle yenilenen Cezayir, kapılarını yeniden sevenlerine açmış. Cezayir binası 1901 yılında İstanbul İtalyan İşçi Cemiyeti üyelerinin ları için okul binası olarak inşa edilmiş, Cumhuriyet döneminde de uzun yıllar aynı amaç için kullanılmaya devam edilmiş ve İstanbul’un kent tarihindeki yerini almış. İstanbul kent hayatının merkezinde, tarihi bir bina içerisinde, üç ayrı kata yayılan Cezayir, farklı içerik, fonksiyon ve ölçekteki mekan alternatifleriyle yeme-içme ve lerle İstanbul’a renk katacağına eminim. Beyoğlu için klasikleşmiş olan geniş ve her daim yeşil bahçesi, yine bahçe katında bulunan yüksek tavanlı ve şömineli şık bar bölümü Cezayir’in kuşkusuz en göze çarpan noktası.

Cezayir İstanbul giriş cezayir İstanbul

Cezayir’in giriş katında yer alan Bar & Lounge alanı ve konforlu şık tasarımıyla öne çıkan Private Room, özel menüsü ile kafe, bireysel ve kolektif çalışma alanı, buluşma ve toplantılar ve özel etkinlikler için de kullanılıyor. Üst katında bulunan farklı büyüklük ve kapasitelerdeki üç adet toplantı salonu ise Cezayir’in sunduğu bir diğer mekan ve kullanım alternatifi.

Bahçe katındaki Cezayir’in menüsü, Dünya, Akdeniz ve Türk mutfaklarından seçilmiş, günün her saatine uygun yiyecekler ile yenilikçi ve modern tatları bir araya getiriyor.Cezayir İstanbul’un mutfağı Fırat Yanardag emanet edilmiş. Benim tercihim akşam yemeği için CEZAYİR KEBAP oluyor, kuzu sırt, dana bonfile, köfte, yanında beğendi ile birlikte sunuluyor,maksibet yeni giriş tarzı birşey isterseniz CEZAYİR BURGER tercih edebilirsiniz. Tatlı olarak önerim Limonlu Zencefilli  Cheesecake olacaktır limon curd, limon dilimleri ve baharatlı çilek küpleri ile servis ediliyor. Pazar günlerinde saklı, yemyeşil bir bahçede şömine karşısında geçirmek, özgün içerikli, fresh içeceklerin eşlik ettiği brunch da varmış meraklılarına duyurulur.

cezayir İstanbul
CEZAYİR KEBAP
cezayir İstanbul
CEZAYİR BURGER

 

Adres Hayriye Cad. 12 Galatasaray Beyoğlu 34425 İstanbul

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz