Tanıtım

Elde Balık elde balık

Balık sevenler için bu sefer Anadolu yakasındaki Elde Balık lezzetlerini paylaşacağım. Ümraniye İkea’nın karşısında bulunan Elde Balığın mutfak danışmanlığını Özlem Mekik Şefim yapıyor. “Denizden gelen taze lezzet çeşitleri, kaliteli ürün ve hizmet ile sunma anlayışı Şef Özlem Mekik tecrübesiyle birleşiyor.” Mutfağından, çalışan garsonuna, ürünleri aldıkları yere kadar kaliteden ödün vermeden uygun fiyata gelen misafirlerine hizmet veriyorlar. Elde Balık girişinde balık tezgahlarında istediğiniz balığı da alabilirsiniz.

Balıklar elde balık

Başlangıç olarak köz biber,turşu,pilaki,patlıcan salatası,şakşuka,zeytinyağlı fasulye,zeytinyağlı yaprak sarma,patlıcan söğürme seçenekleri var.

elde balık meze elde balık

Salatalarda beyaz peynirli yeşil salata,çoban salata,tulum peynirli ve roka salataları seçebilirsiniz.

Roka salatası elde balık beyaz peynirli yeşil salata elde balık

Ara sıcaklarda ise kıymalı muska yada peynirli sigara böreği 2 tane olarak, kalamar tava, tereyağında karides,güveçte mantı tercih edilebilir.

güveçte mantı elde balık karides güveç elde balık kalamar tava elde balık

Buğlama olarak hamsi ve levrek ,ızgaralarda çupra yada levrek deniz yada çiftlik olmak üzere tercih edilebilir. Tava olarak da menüde istavrit,hamsi,mezgit mevcut.

Balık elde balık hamsi elde balık elde balık elde balık elde balık elde balık

Tatlılarda tahinli kabak tatlısı tam kıvamında idi. Sabah sının da olduğu mekanda uygun fiyata kaliteli bir isteyenlerin daimi gelecekleri bir mekan olmuş.

tahinli kabak tatlısı elde balık

Adres: Ihlamurkuyu Mah. Gümüşsuyu Cad. Meşale Sok. No:4/A Ümraniye

Telefon: 0216 612 02 16

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz