Tanıtım

 

Happy Pancake happy pancake

Happy Pancake lezzetlerini denedik. Şişhane taraflarında sevimli ama biraz ufak bir mekan.  Pankekleri ve ürün çeşitliği yeterli mekanın yarısı açık mutfak konsepti olduğundan ürünlerinizi hazırlanırken görme şansınız  var. Cam kenarında oturabilirseniz dışarıyı seyrederek keyifli bir /pankek keyfi yapabilirsiniz. Yalnız iç alan gerçekten dar dört masa var. İsterseniz yan taraftaki dönerci (tünel döner) ile sahipleri aynı yer sıkıntısı yaşarsanız o tarafta da geçebilirsiniz.

Hawaian Krep happy pancake ıspanak mantar precial happy pancake

Denediğimiz ananas, tavuk ve kremanın ağır bastığı “Hawaian Krep” ve “ıspanak mantar precial” isimlerindeki kreplerini beğendim. Hawaian krep ananasın hafif tatlı etkisi kremanın lezzeti ve tavuk gayet uyumlu olmuş sadece tavuk parçaları böyle yumuşak yapılı bir ürün için biraz sert kaçabilecek kıvamdaydı onun dışında iyiydi.Ispanaklı ,mantarlı ve kaşarlı çok hafif idi çayla da çok iyi gidiyor. Kreplerin lezzet sırrı bence, başarılı şekilde kullanılan krema olduğu yönünde.

10'lu happy plate happy pancake Elma Karamel happy pancakehappy pancake happy pancake

Tatlı kreplerde Elma Karamel ve 10’lu happy plate denedik. Happy plate meyve ve çikolata ile soslandırılmış ve keyifliydi. Elmalı karamelli tatlı krep aslında ilk tipobet tercihimiz değildi latte krep ve limon hindistan cevizi kalmadığından onu deneyimledik ikisi de başarılıydı. Ancak elma karamel tatlı severler için güçlü ve fazlasıyla yoğun bir tatlı eğer hafif tatları seviyorsanız size biraz fazla gelebilir. Mekanda sabah kahvaltıları içinde Happy breakfast şeklinde kahvaltı seçeneği de var bir dahakine onu deneyeceğim.

Happy Pancake cam kenarı happy pancake

Happy Pancake : Şahkulu Mahallesi, Galip Dede Caddesi, No 8/A, Beyoğlu,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz