Tanıtım

Ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz. 2016 yılına hızlı bir giriş yaptım sanırım Ocak ayının sonuna doğru geldiğimiz şu günlerde geçen haftalarda nelere gitmişim neler yapmışım bakayım dedim.

İlk etkinliğim Bo Sahne’de sahnelenen Elizabeth Coleman’ın kaleme aldığı ve Akasya Asıltürkmen tarafından uyarlanan romantik komedi “Bekarlığa Veda” oyunu idi.  Konusu düğünden önce son gece en yakın arkadaşların seni gerçeklerle yüzleştirsin ister miydin? “Kim bu sihirli elbisenin büyüsüne kapılmışken, birden bire çıkarıp plastik kutusuna koyabilir? Kim otuz üç yaşında, biyolojik saatinin tik taklarıyla uykusuz geceler geçirmek ister? Ben değil… Ah o salak peri masalları! Mutlu son. Ya sonra? Mutlu sondan sonra ne var? Prens ukala, bencil herifin teki çıkar, ezik Sindirella onun bütün hovardalıklarına boyun eğer. Kendileri gibi lar yetiştirir ve sırf hayatlarını daha yaşanılır kılmak için başka aptal hikayeler uydurur. Akasya Asıltürkmen, Özlem Ünaldı, Merve Engin, Dilara Gönder, Berke Üzrek ve Parla Şenol rol aldığı oyun temposu ile keyifle izlediğim oyunlar arasına girdi.

Bekarlığa Veda ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz
Bekarlığa Veda oyunu

Ocak ayında Hard Rock Cafe’de yine bir hamburger etkinliği gerçekleşti bir hafta boyunca New Year Burger 3tl satılması epey ilgi gördü ilk gün stoklar hızlı bir şekilde sonlandı böyle arada yapılan ler mekanın duyulması açısından faydalı bence. Tomtom Mahallesi, Yeniçarşı Sokak daki The Bite Coffeeshop da şirin bir mekan, Nutella S’mores Tartısı da fena değil sakin huzurlu bir mekan arıyorsanız uğrayabilirsiniz.

happy new year burger ocak ayı nasıl geçiyor dersinizThe Bite Coffeeshop ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz

Yeni yılın ilk im ise Creed: Efsanenin Doğuşu idi. Kimsesiz Adonis bir yetimhanede günlerini geçiren, aslında iyi bir çocuk olmasına rağmen kavgacılığı ile tanınan bir yetimdir. Bir gün babasını tanıdığını söyleyen bir kadın onu ziyarete gelir onu yetimhaneden çıkartmak ister. Babasının resmi nikahlı ama artık dul eşi olan bu kadın Mary Anne Creed’dir; Adonis’in babası ise efsanevi boksör Apollo Creed’den başkası değildir! Üvey annesinin himayesinde gayet iyi bir yaşama kavuşan Adonis, önündeki tüm iyi yaşam fırsatlarına rağmen tek bir arzu ile yanıp tutuşmaktadır; babası gibi boksör olmak! Kendisine karşı gelenlere inat babasının en yakın arkadaşı ve rakibi olan Rocky Balboa’nın kapısını çalar. Filmin başrollerinde Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Tony Bellew yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler otururken, senaryo ise Aaron Covington’a ait. Filmin devamı 2017 de geliyormuş bakalım bir sonraki filmde bizleri neler bekliyor olacak.

Creed Efsanenin Doğuşu ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz çıtırfincan ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz Devir-Ece Temelkuran ocak ayı nasıl geçiyor dersiniz

Yeni yılın ilk hediyesi de çıtır fincandan geldi sütlü yi böyle içmek açıkçası farklı bir deneyim oldu arkada iz bırakmak istemeyenler için ideal bir tercih olacaktır. Yılın ilk söyleşisi ise kitap ağaçının Ece Temelkuranla ile Kozyatağı kültür merkezinde gerçekleşen keyifli bir söyleşi idi. Devir kitabının yazılma hikayesini ve günümüz Türkiyesine dair konular konuşuldu. Yeni yılın ilk i ise Teomanın Tim Show Centerda gerçekleşen “Yavaş Yavaş” konseri idi. Teoman’a piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız eşlik etti. Sahne tasarımı ve dekoru da Karaköy Junk tarafından yapıldı. Videoyusunuda gezginnerede youtube kanalına ekledim izleyebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz