Tanıtım

MOİ Sahne 10-16 Nisan 2017 haftası

11 Nisan Salı günü saat 20.30’da oyunu ‘Plastik Aşklar’

Terk ediliş, aşk, tutku ve ihanet gibi konuları işleyen ‘Plastik Aşklar’ adlı oyunun yazarı Ali Cüneyd Kılcıoğu, yönetmeni Burak Karaman. Oyunda müzisyen Öykü Gürman ve Füruzan Asena Ongan rol alıyor. Oyun hayata dair gerçekçi diyaloglarıyla ilişkileri ve yaşamı irdelerken Öykü Gürman’ın duygusal şarkıları izleyiciye müzikal anlamda da farklı bir keyif yaşatıyor. “Plastiktir günümüzdeki aşklar, kokusuyla dokusuyla… Bu plastik olma durumuyla dalga geçebildiniz mi? Çağdaş dünyanın medeni bireyleriyle ilkelleşebildiniz mi?’’

12 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da ‘Ahmet Aslan’ i

Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenen konserde, Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan sevenleriyle buluşuyor.

13 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da Ferhan Şensoy’dan ‘Nerede De Gidiyor Lan Bu Gemi?’ tiyatro oyunu

Usta tiyatrocu ve yazar Ferhan Şensoy’un yazıp yönettiği yeni oyunu ‘Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?’ günümüze dokunan hiciv türünde bir güldürü. Oyununda; Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy rol alıyor.

14 Nisan Cuma günü saat 21.00’da ‘Ferhat Göçer’ konseri

Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenecek konserde Ferhat Göçer sevilen şarkılarını seslendirecek.

15 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da oyunu ‘Pepee’ ve saat 21.00’da ‘Cem Adrian’ konseri

Televizyon ekranlarında çocukların severek izlediği Türkiye’nin ilk milli çizgi kahramanı Pepee, müzikli ve danslı çocuk oyunuyla MOİ Sahne’de çocuklarla bir araya geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz