Tanıtım
101 İstanbul Lezzeti 2016 Nisanda 101 İstanbul lezzeti nisan ayında
101 Lezzeti Nisan ayında

101 İstanbul Lezzeti Nisan ayında sevenleri ile ilk defa buluştuğu Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek. 101 İstanbul Lezzeti şehrin en iyi restoranlarını ve lezzetlerini 2013 yılından beri İstanbullular ile buluşturmaya devam eden bir . Yoğun istek üzerine ilk kez düzenlendiği Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’na muhteşem bir dönüş yapmayı planlayan 101 Lezzet’te şehrin en fiyakalı lerinden vazgeçilmez ayaküstü lezzetlere, İstanbul yaşamında kendine yer edinmiş her türlü tatı bu etkinlikte buluşturacak.
Aklınızdan çıkmayacak bir tadım deneyiminin yanı sıra sohbetler, atölyeler, yeme-içmeye dair birçok sürpriz ve gün sonunda bir after party sizi bekliyor.

Esma Sultan Yalısı 101 İstanbul lezzeti nisan ayında
The Marmara Esma Sultan

101 İstanbul Lezzet i, 24 Nisan Pazar günü eşsiz Boğaz manzarasına sahip The Marmara Esma Sultan’da İstanbullulara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Unutmayın, biletler sınırlı sayıda, elinizi çabuk tutun! Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynlerinin refakatinde olsa dahi etkinlik alanına alınmamaktadır. Bilet fiyatları normal 190.00 TL mastercard indirimli 172.90 TL olacak. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz