Tanıtım

2016 BUİKAD Ödülleri açıklandı. Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), “İş Kadını ile Güçlü Bir Türkiye’ye Ulaşmak” vizyonuyla çıktığı yola, “İş Yaşamında Başarılı Kadın” ödülleri ile devam ederek ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen iş kadınlarını bu yıl da ana sponsor Kent Meydanı AVM ve destek sponsorları Kumova İnşaat & Mühendislik , BSY Bilgi Sistemleri Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri ve Ekince Madencilik ‘nın işbirliği ile Dünya Kadınlar Günü öncesinde ödüllendirdi.

BUİKAD Ödülleri’nin yedincisinde BUİKAD Özel Ödülü’nü DOSAB Kreşi ile Hasan Moral aldı. DOSABSİAD Başkanı Moral’e ödülünü Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu verdi. BUİKAD Ödül Töreni’nde yılın en başarılı iş kadını ödülünü Perihan İnci, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’inelinden aldı.

İş yaşamında kadını destekleyen özel şirket ödülünü Tofaş adına Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Çolakoğlu aldı. Çolakoğlu’na ödülünü CHP Milletvekili Ceyhun İrgil verdi.BUİKAD Ödülleri’nde yılın kadın profesyoneli Şule Uysal Özatay oldu. Uysal’a ödülünü BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk verdi. Yılın kadın girişimcisi ödülünü kazanan Veda Girgineroğlu oldu. Girgineroğlu’na ödülünü Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık’ın elinden aldı. Yılın Bursa ekonomisine katkısı olan iş kadını ödülünü ise Duygu Kaplan aldı. Kaplan ödülünü Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör’ün aldı.Ceren Aksan’ın kemanıyla renk kattığı gecenin sonunda tüm ödül sahipleri ve organizasyonda emeği geçenler sahneye çıkarak gazetecilere poz verdi.

2016 BUİKAD Ödülleri 2016 buİkad ÖdülleriÖdül Alanlar;

BUİKAD Özel Ödülü:DOSAB Kreşi

Kadın Çalışmaları Konusunda Rol Model Olan Dernek: Değişim Liderleri Derneği- Sema Başol

İş Yaşamında Kadını Destekleyen Özel Şirket:TOFAŞ

Yılın Başarılı İş Kadını: Perihan İnci

Yılın Kadın Profesyoneli:Şule Uysal Özatay

Yılın Kadın Girişimcisi: Veda Girgin Eroğlu

Yılın Bursa Ekonomisine Katkısı Olan İş Kadını:Duygu Kaplan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz