Tanıtım

Hang kahvaltı tabağı hang cafeHang Cafe pazar ; Güneşin kendini gösterdiği bir pazar günü yeni bir mekan keşfetmek için yollara düştüm. Bu seferki semt Kadıköy , Rexx sına giderken hep gözüme çarpan Hang Cafenın kahvaltısını deneyelim dedik arkadaşımla. Mekanın bahçe tarafındaki masalar iki kişilik dört kişilik olarak düzenlenmiş içeride büyük bir tahta masa kalabalık gruplar için topluca kahvaltı edilebilecek bir ortam sağlıyor.

kahvaltı tabağı hang cafeKahvaltı menüsünde mekanın kendi adını taşıyan Hang kahvaltı tabağını ve Vegan kahvaltı tabağını seçiyoruz. Ayrıca menüde mini kahvaltı tabağı (12.50 tl), İngiliz kahvaltısı (27.50 tl), Hang’s Benedict (16/21 tl) gibi farklı seçenekler var.

Hang kahvaltı tabağında neler var derseniz, 4 çeşit peynir, yeşil siyah zeytinler, Acuka ,Çikolatalı fındık ezmesi,organik çam balı,el yapımı reçel, tereyağı,kasap sucuğu ve sahanda yada betgaranti yeni giriş haşlanmış yumurta, 2 adet pişi, French toast , fesleğen soslu salatalık ve domates ,ceviz, kuru kayısını çok şık şekilde hazırlayıp servis ediliyor bu kahvaltının fiyatı 25 tl tek kişi için bence doyurucu bir menü.

kasap sucuğu sahanda yumurta sunum hang cafe Hang cafe vegan kahvaltı tabağı hang cafe Hang Cafe pazar kahvaltısı hang cafe Hang cafe kahvaltı tabağı hang cafe

Vegan kahvaltı tabağında ise sote mantar, Avokado ezmesi, taze meyveler ona eşlik eden yeşilliklerle, el yapımı reçel, zeytin, acuka, kuru kayısı ve ceviz, fesleğen soslu domates ve salatalıkla servis ediliyor kahvaltının fiyatı 18 tl olup her iki kahvaltı da sınırsız çay var. Kadıköy taraflarında uygun fiyatlı kahvaltı edilebilecekler listesinde yerini aldı sizde ziyaret ederseniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. @gezginnerede #gezginnerede etiketi ile gittiğiniz mekanları sosyal medya mecralarında paylaşabilirsiniz.

Hang cafe-8 hang cafe hang cafe-6 hang cafe hang cafe-5 hang cafe hang cafe-4 hang cafe hang cafe-2 hang cafe hang cafe-3 hang cafe

Hang Roasting Coffee & Breakfast : Caferağa Mahallesi, Damacı Sokak, No 8/B, Kadıköy,  Tel: 05335926844

Hang cafe menü-3 hang cafe Hang cafe menü-1 hang cafe

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz