Tanıtım

Kenan Doğulu İhtimaller albümü yakında müzikseverlerle buluşacak. Kenan Doğulu ‘’İhtimaller’’ adını taşıyan yeni albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Albümde Doğulu’nun yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu bir çok hit parçasının, Ercüment Orkut, Can Çankaya ve Bulut Gülen tarafından caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarının yanı sıra söz ve müziği Doğulu’ya ait İhtimal adında yepyeni bir şarkı da yer alıyor.

Kenan Doğulu İhtimaller kenan doğulu İhtimaller albümüTürkiye’de ve dünyada farklı caz sahnelerinde yer alan birbirinden önemli Türk caz müzisyenlerinin oluşturduğu orkestraya Kenan Doğulu’nun eşsiz yorumu ve gitarı eşlik ediyor.

Prodüktörlüğünü Kenan Doğulu ile birlikte Ozan Musluoğlu’nun üstlendiği İhtimaller albümü birbirinden değerli caz müzisyenlerinin eşliğinde tamamen canlı olarak kaydedildi.

Albümde en sevilen şarkılarını yepyeni caz düzenlemeleriyle seslendiren Kenan Doğulu’ya; piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, kontrabasta Ozan Musluoğlu, davulda Mehmet İkiz ve Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, saksofonda Engin Recepoğulları ve vokallerde Sibel Gürsoy ile Tuğba Önal eşlik ediyor.

Kenan Doğulu 29 Nisan da İş Kültürde sahnede olacak, İhtimaller adında yeni bir albümle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Önceki çalışmalarına farklı bir açıdan yaklaşan bu projede, sanatçının yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu bir çok hit parçasının, Ercüment Orkut, Can Çankaya ve Bulut Gülen tarafından caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarının ofis taşıma yanı sıra ve söz ve müziği Doğulu’ya ait İhtimal adında yepyeni bir şarkı da yer alıyor. Prodüktörlüğünü Kenan Doğulu ile birlikte Ozan Musluoğlu’nun üstlendiği proje ülkemizde ve dünyada başarılarıyla tanınan birbirinden değerli caz müzisyenlerinin eşliğinde tamamen canlı olarak kaydedildi.
En sevilen şarkılarını yepyeni caz düzenlemeleriyle seslendirecek olan Kenan Doğulu’nun bu özel projesi ilk kez İş Sanat’ta müzikseverlerle buluşacak. Muhteşem enerjisi, ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tanıdığımız Doğulu ile sıra dışı bir geceye hazır olun….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz