Tanıtım

Akkök Holding sponsorluğunda 5.si gerçekleşecek Mamut Art Project, genç çıların keşif alanı olmaya devam ediyor. 13–16 Nisan 2017 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek fuarda, bu yıl video, heykel, fotoğraf, yerleştirme, gif, new media, kinetik ve ses gibi farklı tekniklerden 150’den fazla iş ilk kez sanatseverlerle buluşacak.

Mamut’un bu yılki yeniliklerinden biri de Mamut Performans olacak. Seyhan Musaoğlu ve Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanacak program, “Nasılsın?” sorusunun peşine düşecek ve basit ve günlük olarak kullandığımız bu sıradan sorunun altındakileri performans sanatıyla inceleyecek. Tüm performans sanatçılarına açık olan Mamut Performans’a katılmak için son başvuru tarihi ise 1 Mart 2017.

4 gün boyunca ulaşılabilir sanat!

Ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkan ve her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen Mamut Art Project, seçilen sanatçılara kendi idareleri ile yürütebilecekleri disiplinlerarası bir paylaşım ve leme imkanı sağlıyor. Akkök Holding sponsorluğunda düzenlenecek olan Mamut Art Project, 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında mekan ortağı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Mamut Art Project 2017 13 – 16 Nisan 2017 Mekân: KüçükÇiftlik Park

www.mamutartproject.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz