Tanıtım

Şehrin kalbinde yer alan bir lokasyonda larıyla birlikte tatil havasında bir gün geçirmeyi tercih edenler Divan City’de 21 ve 23 Nisan tarihlerinde yapılacak konaklamalarda, 199 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanma fırsatı buluyor.0 – 12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak konaklama fırsatı yakaladığı Divan İstanbul City, ayrıca çocuklara Rahmi M. Koç Müzesini ücretsiz olarak ziyaret etme fırsatı sunuyor.

Divan İstanbul ‘da Çocuklara Ücretsiz Konaklama

Divan İstanbul 23 Nisan tarihinde yapılacak konaklamalarda 0 – 12 yaş arası çocukları ücretsiz olarak ağırlarken,çocuklara bu özel günde farklı bir deneyim vadederek Rahmi M. Koç Müzesini ücretsiz olarak ziyaret etme şansı sunuyor.

Divan İstanbul Asia’da Miniklere Pizza Atölyesi

Anadolu Yakası’nın şık oteli Divan İstanbul Asia, 23 Nisan Pazar günü çocukları ve ailelerini keyifli ve sıcacık bir brunchta buluşturuyor. Büyükler, brunch büfesindeki lezzetlerin keyfini çıkartırken, isteyen minikler de Divan şeflerinden Pizza yapmanın sırlarını öğreniyorlar.

Divan Suites İstanbul G-Plus’ta Çocuklara Özel Açık Büfe Brunch

Divan Suites İstanbul G-Plus 23 Nisan Çocuk Bayramı için çocuklara özel, keyifli ve lezzetli bir açık büfe brunch hazırlıyor. Çocukları ile birlikte Divan Suites İstanbul G-Plus’ı ziyaret eden aileleri de 10.00-14.00 saatleri arası lezzetli bir brunch bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz