Tanıtım

2016 leri geçmiş

Mall of İstanbul 23 nisan etkinlikleri nerede ne varMall of , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Bayramı dolayısıyla düzenlediği ‘Çocuk i’nde, çocuklara eğlence dolu bir program sunuyor. 22 -24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek ‘Çocuk Festivali’nde çocuklar, Robin Hood, Arı Maya, Alvin, Britney ve Heidi ile buluşarak birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek. Yazar ve şair Sunay Akın’ın MOİ ’ta yer alan Oyuncak si de Mall of İstanbul ziyaretçilerine nostalji ve keyif dolu anlar yaşatacak. ‘5000 Yıllık Hikaye: Oyuncak Sergisi’ ilk kez sergilenen oyuncaklarıyla dede/nine, anne/baba ve torun üç farklı kuşağı aynı duyguda birleştirecek.

Print 23 nisan etkinlikleri nerede ne varAkmerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı rengarenk bir uçurtma şenliği ile karşılıyor. 23 ve 24 Nisan günleri 12:00 – 16.00 saatleri arasında katında gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar hayallerindeki uçurtmaları çizip boyayabilecek. Boyama ve çizim aktivitesi sonrasında uçurtmalar ’tan gökyüzüne yükselecek.

İstanbul Modern, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği 11.Çocuk Şenliği ile çocuklara “Dünya İçin Hayallerim Var” adlı programı armağan ediyor. Garanti Bankası’nın eğitim sponsorluğu, Ülker ve Faber-Castell’in katkılarıyla 19–24 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen şenliğe 4-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak katılacak.

Çocuklara özel tasarlanan “Dünya İçin Hayallerim Var” programı doğa üzerine bilgilendirici sohbetler ile başlıyor. Önce doğa ve sürdürülebilirlik, doğadaki türler, bu türlerin içinde insanın yeri gibi konular ele alınıyor. Sohbetten sonra çocukları bilmecelerle dolu eğlenceli bir müze serüveni bekliyor. Çocuklar, “Sanatçı ve Zamanı” koleksiyon sergisi ya da “YOK OLMADAN” sergisindeki sanat çalışmalarında bilmecelerin çözümünü arıyor.  Etkinlikler ücretsiz ve süresi 1 saattir. Rezervasyon gereklidir. Her grubun kontenjanı 20 kişiyle sınırlıdır. Bilgi ve rezervasyon için: egitim@istanbulmodern.org veya (212) 334 7341

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi 23 nisan etkinlikleri nerede ne varİstanbul Çağlayan’da yer alan Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi 23 Nisan’da çocukları bekliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tarihe canlı tanıklık yapan Hisart’ ı ziyaret edecek ilk ve orta öğretim öğrencilerine giriş ücretsiz olacak.

Üstelik müzeyi ziyaret edecek çocukları sürpriz hediyeler bekliyor.

Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi Roma imparatorluğu, Anadolu Selçuklu Devleti, Osmanlı İmparatorluğu, Kurtuluş Savaşı,1.ve 2.Dünya Savaşı,Körfez Savaşı gibi,dünya tarihine etki eden medeniyet ve olaylara ait askeri ve etnografik eserlerin sergilendiği bir müzedir. Müzedeki eserler, gerçek veya kurgu ürünü olayların, 3 boyutlu olarak modellenmesi anlamına gelen Diorama tekniği ile sergileniyor.

Dünya İçin Hayallerim Var 23 nisan etkinlikleri nerede ne varProgramın ikinci bölümünde ise, çocuklar kendileri için tasarlanmış üç boyutlu kartpostalların içinde kendi dünyalarını tasarlarken, dışına gelecekteki dünyanın nasıl bir yer olmasını istediklerine dair dilek ve önerilerini yazıyor veya çiziyor. Böylece ailelerine, arkadaşlarına, sevdikleri kişilere vermek üzere kartlar tasarlıyorlar.

2016 yılı Çocuk Şenliği kapsamında ilk defa Dünya Günü’nü de kutlayan program 19-24 Nisan tarihleri arasında pazartesi hariç her gün saat 10.00 ile 16.30 arasında ücretsiz olarak düzenleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz