Tanıtım

Beyazperde ile deneyimi sunan Movies in Concert serisi, Harry Potter’ın ikinci i “Harry Potter ve Sırlar Odası” ile devam ediyor. 19 ve 20 Mayıs tarihlerinde, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde filmin dev ekrandaki gösterimine eş zamanlı olarak Orkestra , unutulmaz filmin John Williams imzalı, Grammy’e aday gösterilen müziklerini canlı icra edecek.

2016 yılında başlayan ve J.K. Rowling’in büyülü dünyasının bir parçası olan Harry Potter in Concert serisi dünyayı dolaşmaya devam ediyor. “Harry Potter ve Sırlar Odası in Concert”, 19 & 20 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Kült filmin ödüllü müzikleri, şef Benjamin Pope önderliğinde, Orkestra İstanbul yorumuyla canlı sunulacak. 17, 19 ve 20 Mayıs’ta gerçekleşecek ücretsiz atölyeler, film gösterimleri ve söyleşilerle de birlikte Zorlu PSM, Harry Potter’ın sihirli dünyasına taşınacak.

Yan ler Programı

17 Mayıs: 19.30 // Ücretsiz Söyleşi: Harry Potter’ın Dünyası, Bizim Dünyamız: Cadılar, Büyücüler ve Diğer Sihirli Şeyler // Sky Lounge

17 Mayıs akşamı Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu, Harry Potter: A History of Magic belgeseli gösterimi öncesinde Harry Potter severlerle Sky Lounge’da keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

17 Mayıs 21.00 // Ücretsiz Film Gösterimi: Harry Potter : A History of Magic // Sky Lounge

17 Mayıs akşamı Sky Lounge, “Harry Potter: A History of Magic” filminin gösterimine ev sahipliği yapacak. Belgeselde Harry Potter maratonunda yer alan oyuncular, efsanevi serinin tüm hikayesini anlatıyor. Belgeselin seslendirmesi ise Dolores Umbridge karakterine hayat veren Imelda Staunton’a ait.

19 Mayıs 14.00 // Mösyö Taha & Nilüfer Baş & Begüm İncedemir ile Asa Atölyesi// Meydan Fuaye

19 Mayıs günü Zorlu PSM Meydan Fuaye’de Mösyö Taha, Nilüfer Baş ve Begüm İncedemir liderliğinde gerçekleşecek atölyede katılımcılar kendi özel asalarını hazırlayacak ve Harry Potter’ın büyülü dünyasının bir parçası gibi hissetme şansı bulacak.

20 Mayıs 14.30 // Ücretsiz Söyleşi: Harry Potter’la Büyümek // Sky Lounge

90’ların sonunda çıkan ilk kitabıyla bir fenomene dönüşen “Harry Potter” serisi, bir nesli büyüttü ve sonraki nesilleri de büyütmeye devam ediyor. 20 Mayıs’ta saat 14.30’da Mösyö Taha, Nilüfer Baş ve Begüm İncedemir ile gerçekleşecek keyifli söyleşide “Harry Potter hayatımızı nasıl değiştirdi?”, “Harry Potter’dan neler öğrendik?” gibi sorular cevap bulacak.

* Tüm yan etkinlikler ücretsizdir.

Harry Potter ve Sırlar Odası in Concert

19 Mayıs 2018 – 19.30

20 Mayıs 2018 – 18.30

Yer: Zorlu PSM Turkcell Sahnesi

Süre: Yaklaşık 3 saat (20 dakika ara dahil)

Not: Filmin orijinal dili İngilizce olup Türkçe altyazı ile gösterilecektir.

Bilet fiyatları: 1.Kategori: 290,00 TL // 2.Kategori: 230,00 TL // 3.Kategori: 190,00 TL // 4.Kategori: 150,00 TL // 5.Kategori: 95,00 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz