Şeflerimiz
Tanıtım

Grand Hyatt Istanbul Malatya yöresel lezzetleri, Grand Hyatt Istanbul, 10 – 13 Mayıs 2016 tarihlerinde Malatya yöresine ait özel lezzetleri, lokal şeflerin ve Grand Hyatt Executive şefi Fabio Brambilla’nın yorumuyla 3 gün boyunca misafirlerin beğenisine sunuyor. Hacı Ahmet Malatya Sofrası sahibi Ahmet Usta’nın yöresel dokunuşları ve Executive Sous şef Murat Dağlıoğlu tarafından hazırlanan Malatya lerinin hepsi birbirinden lezzetli. Grand Hyatt Istanbul’un 34 Restaurantında sunulan lezzetleri denemelisiniz. Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Malatya İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim H. Kılıç  katılımıyla gerçekleşti.

Malatya’nın yöresel yemeklerinin sunulduğu menüde neler var derseniz ilk başta yöresel çorbalardan Aya Köfteli Kulak çorbası,Gendime çorbası (soğuk ),Tarhana çorbası arasında bir seçim yapmanız gerekiyor. Başlangıçlarda ise Etli Kıllor, Mercimekli yoğurtlu köfte,Ekşili ıspanaklı köfte,Yavandan Haşlama içli köfte bulunuyor. Ara sıcağa geçtiğimiz de ise Etli Lahana Dolması, Kiraz yaprağında Ekşili köfte,Yumru köfte menüde yerini almış. Malatya yöresel pilavlarından Fırında bulgur-Yarmacalı-Kayısılı bademli pilav çeşitleri bulunuyor.

Ana yemeklerde ise Sebzeli Kağıt Kebabı,Geleli Kebabı,Patlıcan Tava,İncik Kebabı,Analı Kızlı Köfte seçenekleri ile doyurucu bir seçki sunuyor. Tatlılarda Kayısı Tatlısı (Kabuk Kavurma),Arapgir Un Helvası ve en çok beğendiğim Cevizli Yassı Kadayıf Malatya sofrasının zenginliğini gösteriyor.

34 Restaurant – Grand Hyatt , İnönü Mahallesi, Taşkışla Caddesi, Beyoğlu, İstanbul

Rezervasyon için 0212 3681234

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz