Tanıtım

Na-dide ve Kemal Usta Waffles Çengelköy  , selamlar geçen akşam sevgili GezginNerede’nin daveti üzere çok cici bir yerde iftar yaptım. Bu yere neden cici dediğimi yazının devamını okuyunca anlayacaksınız. Na-dide, Üsküdar’da küçük bir restoran tarzı kafe. İki kardeş çok güzel düşüncelerle çıkmışlar yola. Yanlarında dünya şekeri anneleri ile…lerin hepsi anne elinden. Sunumlar ve servis de oğullardan. Ramazana özel iftar menüsünden tattık biz. (Kişi başı 25 TL)

*Mercimek Çorbası

Mercimek Çorbası

*Tas Kebabı, pilav, çoban salata

Tas Kebabı, pilav, çoban salata

Na-dideGünün tatlısı olarak kadayıflı muhallebi servisi vardı yanında bir içecek alabilirsiniz. Yemekler genel olarak iyiydi… Evde annenizin yaptığı kadar güzel ve yine onun yaptığı kadar sıradan…

Menüde ilgimi çeken ilk şey bir sayfa dolusu Gazoz çeşidiydi. Yemek sırasında ayrıca bir sıvı tüketmek gibi bir huyum olmadığından ben ne yazık ki gazozlardan deneyemedim, ama aklımda, yolum düşerse mutlaka deneyeceğim.

Üsküdar taraflarındaysanız ve arkadaşlarınızla sessiz, hoş bir ortamda zaman geçirmek, bir şeyler yiyip içmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz bu sevimli mekânı. Şimdiden herkese afiyet olsun o halde.

Adres: Mimar Sinan Mahallesi, Selami Ali Efendi Caddesi, No 47/E, Üsküdar,  05300931609

Kemal Usta Waffles duvarİftar sonrası tatlı sever biri olarak GezginNerede’nin Waffle teklifine de elbette hayır demedim! Ve Çengelköy’deki Kemal Usta Waffles ‘a gittik. Mekâna girer girmez rengârenk post-itlerin durduğu duvar dikkatimi çekti ve ben de minik bir not yazıp diğerlerinin arasına gizledim.

Waffle için söylenecek söz yok. Kesinlikle hayır diyemeyeceğiniz bir lezzet! Ama mekânın tasarımı da çok hoşuma gitti benim. Renkler arasındaki uyum çok güzeldi. Tıpkı servis edilen Waffle’larda olduğu gibi…

Kemal Usta Waffles çeşitlerWaffle çeşitleri yan taraftaki görselde var. Arzu ettiğiniz malzemeleri söylemeniz yeterli oluyor. Çalışanları da çok sevdiğimi belirtmek isterim. Bence güler yüz her şeyden önemlidir. Kemal Usta Waffles Çengelköy çalışanları da çok kibar ve güler yüzlü, tatlı insanlardı.

Yolunuz düşerse uğrayın. Tatlı yiyip tatlı konuşmak önemli! (:

 

Adres: Çengelköy Mahallesi, Çengelköy Caddesi, No 31, Üsküdar, İstanbul   Sevgiler ~~  MyReaL & Aslı Yılmaz

Kemal Usta Waffles Çengelköy-2 Kemal Usta Waffles Çengelköy

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz