Tanıtım

Acı Fest ileri bir tarihe ertelenmiştir.Haberdar olmak için sayfamızı takip edin.

Gastronominin En Acı Hali ACI FEST tüm severleri, sonradan gurmeleri, sofrasında ACIsı eksik olmayanları, yemeğini fotoğraflayanları ve kadehinin yarısını hep dolu görenleri üç gün sürecek bir gastro-şölene davet ediyor. Etkinliklerle güzel vakit geçirebileceksiniz onlardan bazıları ; Tohum ekme fidan oluşturma atölyesi, Biber yetiştirme semineri,Baharat kullanımı atölyesi,Et pişirme tekniği,Taco yapımı workshopu, Çorbalar & Soslar,  Acı biber yeme yarışması, Doğru bıçak kullanma

Acı Fest İstanbul acı fest İstanbul
Acı Fest İstanbul

14 – 16 Ekim 2016 // KüçükÇiftlik Park

Dünyanın dört bir yanından leziz mutfaklar, birbirinden keyifli sunumlar, en özel tatlar ve mükemmel tariflerle harmanlanmış ACI’nın en keyifli halidir.

ACI FEST; araştırmak, öğrenmek, tatmak, satın almak ve iş birliklerini geliştirmek isteyen, Türkiye’nin ve dünyanın nitelikli lezzetlerini bir araya getirmeyi hedefleyen bir gurme idir. Şu bir gerçek ki bu nitelikli lezzetleri oluşturan ve bir araya getiren en önemli detay ACI’dır.
ACI FEST, acının eğlence ve bilgiye dönüştüğü yerdir.
Müzik, eğitim, gurmeler, ünlü şefler, yarışmalar ve workshopların yer alacağı Acı Fest, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak. http://www.acifest.com.tr

Acı Fest Nerede ?

Acı fest e anadolu yakasından geliyorsanız.Kadıköy-Kabataş vapuru ile karşıya geçip beşiktaş stadının yanından yürüyerek ulaşabilirsiniz.Araba ile gelecekseniz ; alt kısımda bulunan haritadan yol tarifi alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz