Tanıtım

Simple , yine sizlere yeni bir mekanı tanıtmaya çalışacağım, açılalı üç ay olan Simple İstanbul Walton Hotels Galatanın teras bölümünde hizmet veriyor. Akdeniz ve Türk mutfağından lezzetlerin sunulduğu mekana otelin asansörünü kullanarak 5. katına ulaşıp giriş yapabiliyorsunuz.   Simple İstanbul manzara simple İstanbul Sabah ile başlayan servis akşam on ikiye kadar devam ediyor bar bölümünde geniş kokteyl menüsü parça eşya taşıma ile akşam yemeğiniz öncesi atıştırmalıklarla geceye başlayabilirsiniz. Benim tercihim Caipirinha oluyor yapılışında neler kullanılıyor derseniz Havana clup room,lime juice, brown sugar,mixed berries, banana, mango, pomegranade, apple,passion fruit karışımı ferah bir kokteyl kendileri. Kokteyl menüsünü fotoğraflardan ulaşabilirsiniz. Simple İstanbul’un mutfağı Hakan Akıncı ve ekibine emanet menüyü incelediğimizde birbirinden farklı ve yaratıcı tatları bir  araya getirmiş.

Mercimek kroket simple İstanbulBaşlangıçlarda bulunan Mercimek krokette mercimek filizi,kişniş nar ekşisi,kefir sosla,semiz otu,süzme yoğurt bulunuyor ve Deniz tarağı ceviche simple İstanbulDeniz tarağı ceviche ise yapılırken domates içi,siyah zeytin,parmesan,mikro otlar,yeşil limon sosun 4-5 dk bekletilip emilmesi ile servis ediliyor. Ana te ise Midye ve şarap soslu ile hazırlanmış levrek ise taze börülce salatası,şarap sosu,midye,kurutulmuş, domates ,şarap sosu,mikro yeşilliklerle sunuluyor. Bourbon aromalı dana bonfile ise tam kıvamında pişirilmiş bir et; kurutulmadan, sulu sulu ve renk olarak da gözü hoş rahatsız etmeyecek bir pembelikte ızgara edamame ile sunuluyor. Ana yemeğe eşlik eden şarap ise burunda olgun kırmızı meyve ve tatlı baharat bukeleri ön plana çıkan Umurbey Cabernet  Sauvignon 2012 oluyor.  Tatlılarda ise Karadutlu crumble vanilyalı dondurma ile sunuluyor.

Adres :Walton Hotels Galata, Bereketzade Mahallesi, Şair Eşref Paşa Sokak, No 4, Beyoğlu, İstanbul 0212 9881546 dahili:674

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz