Tanıtım

“Vestel Gururla Yerli” leri Ekim ayında zengin programıyla Zorlu PSM’de!

Burhan Öçal & Oriental Ensemble // 3 Ekim 2017, Salı // Studio

Burhan Öçal, Türk ve Balkan müziğinin kendine has özelliklerini koruyarak bir araya getirmeyi amaçlayan projesi “İstanbul Oriental Ensemble” ile 3 Ekim’de Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, Atlantis Yapım ortaklığıyla Zorlu PSM Studio’ya konuk oluyor. 19. yüzyıldan bu yana ortaya çıkan Anadolu, Trakya ve Balkan ezgilerinin günümüzde nasıl bir araya geldiğinin yansıması olan ve çok renkli bir repertuara sahip İstanbul Oriental Ensemble, kurulduğu günden bu yana Avrupa’da da birçok konser ve de sahne almasının ardından, günden güne yenilenen dünya müziğini de içine alarak dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bilet fiyatları: Tam 80 TL, öğrenci 60 TL

Cem Adrian // 10 Ekim 2017, Salı // Studio

Müziğin bilindik sınırları, tarzları ve kuralları dışındaki yorumcu, besteci ve söz yazarı Cem Adrian; 10 Ekim’de Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, Atlantis Yapım ortaklığıyla Zorlu PSM’de! 10 yıldır, sadece çok renkli sesiyle değil, çok renkli müziği ile müziğin farklı dallarında özgün eserlere imza atan Cem Adrian, Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında gerçekleştirdiği konserlerine bir yenisi daha ekliyor.

Bilet fiyatları: Tam 75 TL, öğrenci 55 TL

Emre Altuğ // 17 Ekim 2017, Salı // Drama Sahnesi

Pop müziğin başarılı ismi Emre Altuğ, etkileyici performansı ve samimi şarkılarıyla 17 Ekim’de Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Atlantis Yapım işbirliğiyle Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor. 20 yıla yayılan müzik kariyeri boyunca popülerliğini koruyan birçok şarkıya imza atan çı, yeni albüm şarkılarının yanı sıra unutulmaz şarkılardan oluşan benzersiz repertuvarı ile dinleyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Bilet fiyatları: 1. Kategori 90 TL, 2. Kategori 70 TL (Öğrenci biletleri %20 indirimlidir)

Yeni Türkü // 24 Ekim 2017, Salı // Drama Sahnesi

40 yıla yakın tarihleri ve Türkiye müzik sahnesindeki unutulmaz şarkılarıyla bir efsaneye dönüşen Yeni Türkü, 24 Ekim akşamı Atlantis Yapım işbirliği ve Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM’de!Kuruluşlarından bugüne geçen süre boyunca hayranlarının karşısına özellikle Murathan Mungan’ın şarkı sözleri ve grubun ilk gününden bugüne dek var olan tek üyesi Derya Köroğlu’nun etkileyici sesiyle hatırlanan “Aşk Yeniden”, “Olmasa Mektubun”, “Maskeli Balo” ve “Telli Telli” gibi unutulmaz parçalarla çıkan Yeni Türkü, halen her şarkıdaki yoğun seyirci katılımıyla daha da güçlenen canlı performanslara imza atıyor.

Bilet fiyatları: 1. Kategori 80 TL, 2. Kategori 60 TL (Öğrenci biletleri %20 indirimlidir.)

ekim ayı etkinlikleriFazıl Say & Nicolas Altstaedt // 30 Ekim 2017, Pazartesi // Ana

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve sayısız ödüle layık görülen genç çellist Nicolas Altstaedt, 30 Ekim’de Zorlu PSM Ana Tiyatro’da Atlantis Yapım işbirliği ve Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşuyor. Avrupa turnesinde beraber birçok başarılı konsere imza atan ikili, klasik müziği yakından deneyimlemek isteyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bilet fiyatları: 1. Kategori 250 TL, 2. Kategori 190 TL, 3. Kategori 160 TL, 4. Kategori 120 TL, 5. Kategori 100 TL

Ahmet Aslan // 31 Ekim 2017, Salı // Studio

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla bir araya getiren, müziğin hem sanatsal hem de zanaatsal boyutuna kafa yoran değerli müzisyen Ahmet Aslan, Zorlu PSM Studio’da Atlantis Yapım işbirliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında ağırlanıyor. Halk müziğinin sevilen sanatçısı Ahmet Aslan; gitar, bağlama ve kendi tasarladığı Di-Tar adında, klasik gitar ve bağlamanın karışımı olarak tanımlanabilecek bir enstrümanla tanınıyor ve Türkçe’nin yanında Zazaca şarkılarıyla dikkat çekiyor.

Bilet fiyatları: Tam 75 TL, öğrenci 50 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz