Tanıtım

İstanbul’un en yeni festivali “Rock Days” başlıyor!

“Şehrin Müzikli Ormanı” Life Park, ’un en yeni i Life Park Rock Days’e ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek müzik ziyafeti 14 – 15 Ekim tarihlerinde Life Park’ta müzikseverlerle Birlikte Güzel sloganıyla buluşuyor.

ekim ayı etkinlikleri“Şehrin Müzikli Ormanı” Life Park, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Rock Days müzik festivalinde, Türk rock müziğinin önemli grup ve isimlerini ağırlayacak. 14-15 Ekim tarihlerinde İstanbul Sarıyer’de, Mehmet Akif Tabiat Parkı’nda düzenlenecek olan Life Park Rock Days kapsamında Duman, Teoman, Bülent Ortaçgil, Manga, Kurban, Baba Zula, Hey! Douglas, Sufle gruplarının yanı sıra, alt grupların performansları ve dj’ler sahne alacak. “Birlikte Güzel” sloganıyla düzenlenen Life Park Rock Days, rock müzik sevenlere keyifli 2 gün geçirme fırsatı sunuyor.

Festivalin birinci gününde Teoman, Bülent Ortaçgil, Baba Zula ve Hey! Douglas sahne alırken, ikinci gününde ise Duman, Manga, Kurban ve Sufle gibi önemli isimler ve gruplar İstanbul Life Park’ta müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz