Tanıtım

2017 ler

sevgililer günü önerileri2009 yılında ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı) öncülüğünde başlayan, “Harika Yetenekler” olarak da bilinen “Forte 24 Genç Yetenek” projesi ilk günkü heyecanı ile devam ediyor.

13 Şubat Pazartesi akşamı “Forte 24 Genç Yetenek” Projesi yararına, Zorlu Center Performans ları Merkezi (PSM) ev sahipliğinde, dünyaca ünlü keman sanatçısı Prof. Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilecek , ünlü şef İbrahim Yazıcı’nın yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde gerçekleşecek.

Genç yetenekler bu çok özel gecede sahneyi Halit Ergenç ve Zuhal Olcay ile paylaşacaklar. Haldun Dormen’in Kutup Yıldızları adına onur konuğu olarak ev sahipliği yaptığı gecede, Nebil Özgentürk tarafından geceye özel hazırlanan kısa gösteriminin yanı sıra fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan’ın objektifinden yansıttığı “Kutup Yıldızı” fotoğrafları da lenecek.

Konser; Forte24 projesini en başından beri destekleyen ve aramızdan ayrılan değerli “Kutup Yıldızları”ndan Yaşar Kemal, Prof. Halil İnalcık, Prof. Oktay Sinanoğlu, Şakir Eczacıbaşı, Burhan Doğançay, Müşfik Kenter, Behruz Çinici, Alaeddin Asna ve Tarık Akan anısına düzenleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz