Tanıtım

Bu seferki yerimiz Cafe Lumiere ,Cafe Lumiere de adını tahmin edileceği üzere 1895 yılında da gösterilen ilk olan ‘Trenin Gara Girişi’ni çeken Lumiere Kardeşler’den alıyor.

Bu seferki kahvaltı yerimiz @cafelumierecukurcuma Cafe Lumiere ,📸 arka bahçesindeki masalarda keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Cafe Lumiere kahvaltı tabağı iki kişilik servis ediliyor. 🍴Beyaz peynir,çeçil peyniri,van otlu peyniri,eski kaşar,Bergama tulumu,acuka,bal & kaymak,zeytin,dana jambon ,hindi füme,dana fume,dana salamı,sucuk & sosis ızgara,zartar & zeytin yağı,nutella,mevsim reçeli,domates ve salatalık söğüş,sınırsız çay ile sunuluyor fiyatı 45 tl☕🍳 Ekstra olarak tercih ederseniz menemen sucuklu 19tl , İspanyol omleti 19tl (patates,renkli biber,ıspanak taze soğan ve chadder)önerebileceğim lezzetlerden. Haftasonu önceden ararsanız yer için iyi olur 😊 www.gezginnerede.com Adres: Kuloğlu Mahallesi, Altıpatlar Sokak, No 7, Beyoğlu, İstanbul 0212 2441267 #gezginnerede #yummy #cihangir #foodspotting #kahvalti #foodgasm #gezmek #likealways#eating#delicious#tagforlikes#vsco#instagood#instalike#goodmorning#cukurcuma #gunaydin#like4like #denemenlazim #benimkahvaltim#food #foodstyle #foodie #breakfast #foodpic #pazar #menemen#omlet#cafelumiere

A post shared by Gezginnerede (@gezginnerede) on

📸 Arka bahçesinde geniş ferah bir alan yaratılmış servis 08.00 gibi başlıyor kahvaltısını denemek için geldik buraya ayrıca öğle akşam seçenekleri de var. Cafe LumiereCafe Lumiere menüsündeki kahvaltı tabağı iki kişilik servis ediliyor. 🍴Beyaz peynir,çeçil peyniri,van otlu peyniri,eski kaşar,Bergama tulumu,acuka,bal & kaymak,zeytin,dana jambon ,hindi füme,dana fume,dana salamı,sucuk & sosis ızgara,zartar & zeytin yağı,nutella,mevsim reçeli,domates ve salatalık söğüş,sınırsız çay ile sunuluyor fiyatı 45 tl☕🍳 Ekstra olarak tercih ederseniz menemen sucuklu 19tl , İspanyol omleti 19tl (patates,renkli biber,ıspanak taze soğan ve chadder) önerebileceğim lezzetlerden. Hafta sonu önceden ararsanız yer için iyi olur 😊 . Yeni bir mekan keşfinde görüşmek dileğiyle.

Cafe Lumiere nasıl gidilir

Adres: Kuloğlu Mahallesi, Altıpatlar Sokak, No 7, Beyoğlu, Cafe Lumiere cihangir telefon: 0212 2441267

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz