Tanıtım

nisan ayında ne yapsam hayatının 25. yılını kutlayan Harun Kolçak unutulmaz şarkılarını bu kez, yoksulluk sınırı altında yaşayan kişilerin temel ihtiyaçlara ulaşması ve iş sahibi olmaları için çalışmalar yürüten TİDER yararına söyleyecek. 9 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Harun Kolçak ve Konuklarıinde, Kolçak’ın sanatçı dostları Gülçin Ergül, Çelik, Gökhan Türkmen, Işın Karaca, Tan Taşçı ve Umut Kuzey sahne alacak.

Doksanlı yıllara damgasını vuran şarkılarını, sanat hayatının 25. yılında çıkardığı Çeyrek Asır albümünde dostlarıyla birlikte yeniden seslendiren Harun Kolçak, bu kez o unutulmaz şarkıları TİDER (Temel İhtiyaç Derneği) için söyleyecek. 9 Nisan Pazar günü, saat 18.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Harun Kolçak ve Konukları’ konserinde, ünlü sanatçıya albümde de eşlik eden Gülçin Ergül, Gökhan Türkmen, Işın Karaca, Tan Taşçı ve Umut Kuzey’in yanı sıra Çelik sahne alacak.

Tider Hakkında: Temel İhtiyaç Derneği, insanların temel ihtiyaçlarına adil ve eşit şekilde ulaşabilmesi için çalışmalar yürüten, 2010 yılında kurulmuş ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Detaylı bilgi için www.tider.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilet fiyatları: 1. Kategori – 95.50 TL 2. Kategori – 74.25 TL 3. Kategori – 63.50 TL
4. Kategori – 53.00 TL

Yoruma kapalı.