Tanıtım

The Poker Burger , Mecidiyeköy Gayrettepe taraflarında canınız burger çektiğinde gidebileceğiniz yerlerden biri burası çok büyük bir mekan değil ama alan iyi kullanılmış alçak tavanın yaratabileceği baskı, tavana yapılan üç boyutlu çizim ile sanal derinlik kazandırılmış burgeriniz hazırlanırken güzel hatıralar için fötr şapka konseptleri yaratılmış beğendiniz şapkayı takıp hatıra fotoğrafı çektirebilirsiniz.

The Poker Burger
Full House Burger

Menüye baktığımızda menüde 10 çeşit başlangıç, 3 çeşit hot dog, 16 çeşit burger ve 4 çeşit tatlı yer alıyor. Öncülerden denediğim Kajun Baharatlı çıtır tavuklar başlangıç olarak iyi bir seçim olacaktır.

Gayrettepe taraflarına gidince The Poker Burgere @thepokerburger uğrayabilirsiniz etleri gerçek meşe kömüründe pişiriliyor. Mekanın içi güzel dizayn edilmiş 3 boyutlu tavan şapkaları ile eğlenceli bir mekan olmuş. Denediklerimden en beğendiğim 200 gr burger etinden yapılan By GMG Burger oldu yeşillik,domates,ev yapımı lahana turşusu,dana füme,cheddar peyniri,özel poker sosu,ekşi mayalı bazlama ekmeği ile servis ediliyor fiyatı 35 tl yanında patates kızartması da mevcut. www.gezginnerede.com Adres: Gülbahar Mahallesi, Eren Sokak, No 2/B, Şişli, İstanbul 0212 2134433 #gezginnerede #thepokerburger #burger #hamburger #eating #bestburger #bestburgers #delicious #burgertime #foodie #burgerlovers #instafood #yummy #instburger #amazing #gayretepe #hamburgers #istanbul #cheese #cheesesauce #hayatakarken #turkinstagram #ig_today #fotografheryerde #lovefood #burgerorder #foodgasm #eatfamous

A post shared by Gezginnerede (@gezginnerede) on

Burger seçiminde en beğendiğim 200 gr burger etinden yapılan By GMG Burger oldu yeşillik,domates,ev yapımı lahana turşusu,dana füme,cheddar peyniri,özel poker sosu,ekşi mayalı bazlama ekmeği ile servis ediliyor fiyatı 35 tl , ikinci tercih olarak ise Rölans burger öneririm yeşillik, domates,karamelize soğan,cheddar peyniri,dana jambon,barbekülü mantar,kibrit patates,tereyağlı patatesli burger ekmeği ile geliyor 130 /170/260 grlık seçenekleri var ,Full As Burger ise sucuk sevenlere hitap ediyor özel poker sucuğu,hellim peyniri,yeşillik,turşu,özel poker sos,patates kızartması ile gelen misafirlere servis ediliyor.

The Poker Burger nasıl gidilir

Adres: Gülbahar Mahallesi, Eren Sokak, No 2/B, Şişli, 0212 2134433

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz