Tanıtım

Palladium ataşehir, 24 – 25 – 26 Mart’ta Günleri” düzenliyor. Kahvenin cezbemart ayı etkinlikleridici kokusu ve muhteşem tadının keyfi ‘Bir Kupa Mutluluk’ ile Palladium Coffee Days‘de çıkarılacak. Eğlence dolu bir çok aktivitenin olduğu te 15 farklı marka yer alıyor.

AVM’nin küre alanından ana koridora kadar yayılan organizasyonda; kurulan stantlarda kahve ve kahve ile iyi giden lezzetli tatların tadımları ve satışlar, kahve ve çikolata yapımı atölye çalışmaları, fotoğraf si, söyleşiler, yarışmalar ve canlı müzik performansları 3 gün boyunca devam edecek.

Eğlenceli workshoplar

MOC, CoffeeNutzBrewLab, EspressoPerfetto, Demgoodcoffee, Coffee Manifesto, AyıbedebenlerCoffee, StarbucksReserve, Alida-1883, ChocChocChoco, Krispy Kreme, Arzum Okka, Kuru Kahveci Selim, Hacı Bekir Lokumları, 4fellas markalarının katılacağı etkinlikte ilgi çekici workshoplar düzenleniyor. Bunlar; Nisan Ağca ile evde profesyonel kahve demleme yöntemleri, Hazal Ateşoğlu ile Türk kahvesi pişirme tekniği, Yunus Çelik ile Coffee Art, Mehmet Yücel ile çikolata yapımı, Krispy Kreme ile kahve tadımı.

Canlı müzik ve diğer etkinlikler

Harun Kolçak, Retrobüs ve Uninvited JazzBand‘ın canlı performansları ile coşku dolu anlar yaşanırken ‘Barista Şov‘da ilgi çekici kahve sunumları göz dolduracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz