Tanıtım

burgeret göztepe bahçesi burger@ göztepe

Burger@ Göztepe tadımı ; Bu seferki gezginnerede rotasında Burger@ Göztepe vardı , pazar günün rahat keyifli iş yoğunluğu olmayan güneşli bir günde yeni bir mekan gezmek daha keyifli oluyormuş. Mekan daha önce pizzacı olan bir lokasyonda hizmet veriyor. Mekan çok yeni sayılmaz ancak şu anki işletmecileri oldukça yeniler ve işletmelerini taze bir ruh ile daha iyi bir yere taşıma istekleri ile yeni fikirlere açıklar ondan dolayı gittiğinizde keyifli sohbet edebilir beğendiğiniz beğenmediniz konuları rahatça belirtirseniz sevineceklerdir.

iç mekan burger@ göztepe

Bazı ürünleri firma merkezinden gelse de mekana özel başka ürünleri de sunuyorlar örneğin, bu tip mekanların tamamına yakınında dondurulmuş gelen ve müşteriye sunulan soğan halkası yerine kendi ürettikleri soğan halkası sunuluyor ve gayet lezzetliler. Mekanda sunulan patates kızarması ve peynir çubuklarını da deneyebilirsiniz. Pişkinlikleri kıvamları tadı iyi. Soğan halkası gayet başarılı.

Soğan halkalar burger@ göztepe

Hamburgerlerde tek tip tatminkar kalınlıkta köfte kullanılıyor. Sunulan köftenin fazla pişirilip kurutulmamış olması güzel, zira pek çok mekanda karşımıza çıkan bir sorun bu. Hamburgerler gayet doyurucu ve tatminkar. Denediğimiz hamburgerler Barbeque Burger /Yüzde yüz dana eti, karamelize soğan, yeşillik, Jalapenos, Köz biber, turşu, domates ve BBQ sos servis ediliyor. 140 gr ve 180 gr olarak tercih edebilirsiniz. Fat Burger  de ise Yüzde yüz dana eti, karamelize soğan, yeşillik, cheddar, köz biber, Kibrit patates, Dana füme, mantar, turşu, domates ve Gusto sos ile sunuluyor.

Burger@ Göztepe burger@ göztepe Fat Burger burger@ göztepe Hamburger burger@ göztepe Chicken Burger burger@ göztepe Köfteler burger@ göztepe Burger@ Göztepe burger@ göztepe

Hamburger türleri daha ziyade içlerindeki sosları ve katkılarıyla birbirinden ayrılmakta. Vejeteryanlar için et içermeyen ürünleri de mevcut. Ayrıca burger kırmızı etten yapılır anlayışı dışında tavuk eti ile hazırlanmış ürünleri de mevcut. Burgerleri gayet doyurucu ,çok geniş bir alanı olmasa da oturma düzeni kafi rahat ki pek kullanılmayan ön bahçe alanını da kullanılabilir hale getirirlerse süper olacak. Göztepe civarında oturanların deneyebilecekleri bir mekan olarak bu tadım etkinliğinin sonuna geliyoruz yeni bir mekanda buluşmak üzere.

 

Burgeret Göztepe : Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:186  0216 565 60 60

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz