Tanıtım

Social , Demirören İstiklalin iki geniş katına yayılan Social İstanbul dan e, den fuara birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya olanak sağlayacak.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine birbirinden keyifli alışveriş deneyimi sunan Demirören İstiklal, şimdi de çok yönlü bir alanı olan Social İstanbul’u bünyesine katıyor. Social İstanbul den konsere, lansmandan fuara; kültür eksenindeki birçok prestijli etkinliğe kapılarını açıyor.

Nisan ayında Demirören İstiklal’de açılacak olan Social İstanbul, şehrin yeni etkinlik, sanat ve fuar alanı olarak misafirlerini ağırlayacak.

Kentle yaşayan yeni etkinlik alanı Social İstanbul, Pera bölgesinin sahip olduğu kültürel mirası yeniden yaşatarak farklı konseptlerdeki her tür etkinliğin, yeniliklerin tek adresi olacak. Demirören İstiklal’ın iki katına konumlanan Social İstanbul farklı amaçlara göre adapte edilebilen çok yönlü kullanım imkanıyla 4000 m2’lik esnek bir alan sunuyor.

Social İstanbul uluslararası trendleri, sergileri ve festivalleri yakından takip ederek tüm bunları İstanbullular ile buluşturacak olmanın heyecanını da yaşıyor.

Social İstanbul, kültür-sanat ve bilim adına gerçekleşen gelişmelere ev sahipliği yapmayı ve tüm yaratıcı endüstriler için bir buluşma noktası yaratmayı hedefliyor. İki geniş kata yayınlan Social İstanbul, Demirören İstiklal’in içinde bulunan diğer alanlara da erişim imkanı sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz