Tanıtım

Birbirinden seçkin otelleri bünyesinde bulunduran Divan Grubu’nun geleneksel amiral gemisi niteliğindeki Divan bu sefer Divan Lokantasında Anadolu lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Nisan ayındaki lezzet durağı ise Adana. Türkiye’nin farklı yörelerine ait mutfak lezzetlerini restoranlarına taşıyarak farklı deneyimler yaşatan Divan Grubu, lezzet reçetelerinin sahibi şeflerini her ay Divan İstanbul’da ağırlamaya devam ediyor. Şubat ayında Divan Mersin ile başlayan lezzet şöleni Mart ayında Divan Gaziantep ile devam etmişti. Etkinliğin Nisan ayındaki durağı ise Divan Adana. 17-22 Nisan tarihleri arasında Divan Antep Şefi’nin (Güngör Taş) hazırladığı özel menü Divan Lokanta’da sizleri bekliyor.

Oluşturulan menü de Başlangıç olarak Avçarlı çürük çorbası / Tablacı Salatası / Haşlama içli köfte / Günlük meze çeşitleri bulunuyor. Ana lerde ise Adana kebap / Şırdan Dolması / Kuzu etli patlıcan Güveci / Etli Kuru Biber ve Kabak dolması menü de yerini almış. Tatlılarda ise Halka tatlısı / Bici Bici / Şambali Tatlısından birini tercih edebilirsiniz.

Bir sonraki lezzet durağında 8-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Divan Çukurhan Şefi olacak. Bölgelerinin en özel lezzetlerinden oluşturdukları menüleri Divan Lokanta’da lezzet kaşiflerinin beğenisine sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz