Tanıtım

Beyaz Fırın Etiler , bu sefer hikayesi 1836 yılında Balatta başlayan Beyaz Fırının Etiler şubesinde tadımda idim. Mekan Etiler Nisbetiye caddesi üzerinde ulaşım sorunu olmayan bir yer ister metro ile gelebilir ister arabanızla vale hizmeti mevcut. beyaz fırın etilerMekan görsel olarak gayet güzel dizayn edilmiş arka tarafında bahçesi var, çalışanlar kibar ve ilgili, çeşit fazla. Girişteki tatlı ve çikolata kısmı ise baştan çıkarıcı. Başlangıç olarak menüde Fırınlanmış egt slot oyna patlıcanlı kısır (nar ekşili sos, nohutlu cacık,narla) , Hellim peynirli kabak mücver (kabak,dereotu,yeşil soğan,beyaz peynir,yumurta,yoğurt sos ve salata ile) tercih edebilirsiniz. Salata çeşitlerinde ise süt lorlu tahıl salata besleyici bir seçim olacaktır.(mevsimine göre körpe ıspanak veya semizotu,buğdat,nohut,yeşil mercimek, maş fasulyesi,lor peyniri,kırmızı turp,nar,kuru kayısı,ceviz,nar ekşili sosla ).

Benim gibi burger seviyorsanız Kumru Burger iyi bir seçim olacaktır içinde neler var derseniz 140 gr hamburger köftesi brioche ekmegi ranch sos sucuk jambon sosis kaşar peyniri domates patates kizartmasi kornişon turşu ve koçan mısır ile servis ediliyor. Pizzacı iseniz Koz patlıcanlı,Tulum peynirli,Margherita gibi seçenekler var pizza pide servisi öğle 12’den sonra başlıyor bilginiz olsun. Menüde ana te ayrıca Tajinde Beğendili tavuk (200 gr ızgara tavuk budu patlıcan beğendi nohutlu bulgur pilavi,yeşil biber,yoğurt ) Hellim peynirli şiş köfte (200 gr hellim peynirli şiş köfte,lavaş,tahinli yoğurtlu közpatlıcan) bulunuyor. 

Yemekten sonra tatlınızı menüden değil girişteki tatlıların olduğu bölüme giderek de seçebilirsiniz.Tatlı seçeneklerindeki ise Polka , makaron tabağı, çikolatalı fıstıklı profiterol, cheesecake çeşitlerinden Frambuazlı yeşil limonlu deneyin derim. Sürahi içeceklerdeki Red Punch sizi epey ferahlatacaktır.

Adres : Etiler Mahallesi, Nisbetiye Caddesi, No 82, Beşiktaş,  0212 2637091 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz