Tanıtım

St Senator Restaurant Lüleburgaz , bu seferki kaçış noktamız Lüleburgaz idi. Trakya’da faaliyet gösteren Topçu Peynircilik işletme sahibi Selim Topçu’nun sahibi olduğu mekanın “ST Senator Steak House Restaurant”  mutfak şefliğini ve aynı zamanda da işletmeciliğini Chef Özhan Us yapmakta. İç ve dış toplamda 500 kişiyi ağırlayabilecek bir mekan yaratılmış. Yazında yaklaşması ile bahçesi epey ilgi göreceğine eminim. Yemyeşil çiçeklerin açtığı bahçesinde nızı yaparken larınız da oyun parkının da keyifli anlar geçirebilir. 15 günde bir düzenlenen yunan gecelerine de katılabilirsiniz.

Şef Özhan Us bizler için yaratıcı bir menü hazırlamıştı menüdeki lezzetler birbirine rbet uyumlu ve sunum olarak çok şıktı.
st senator restaurant lüleburgaz1-Başlangıç olarak ilk sunulan Baconbonn lezzeti ve sunumu ile keyifli bir yemeğin bizi beklediğini gösteriyordu. Avakadoya sarılı kuzu kulağı dana bacona ilave edilerek sunuluyor sos olarakta hardal ve şalgam kullanılmış. 2-İkinci olarak Ricotta dolgulu raviolli eşliğinde etli kabak dolması geldi

3-Ahududu aromalı şeker pancarlı sorbe ise üçüncü lezzetti . Sorbenin ikram amacı art arda gelen ler ve karmaşık tatlar damakta yorgunluk yarattığından damağın rahatlamasını ve tazelenmesini sağlamak için yapılan bir aramış.

4-Enginar püresi istiridye mantarı eşliğinde file chateau-Senator gurme kebap hazırlanması aşağıdaki videoda seyredebilirsiniz.

5-Tatlı olarak da Hayrabolu Peynir Tatlısı ve Kuru meyveli vanilya parfe ile yemeğe noktaladık.

St Senator Restaurant nasıl gidilir
Adres: YILDIRIM MAH.PINARHİSAR YOLU 1. KM 39750 Lüleburgaz REZ :0 288 412 59 39 -0 533 414 69 19

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz