Tanıtım

Crepe And Fondue , 2005 yılında kapılarını açan Crepe & Fondue Restaurant , İsviçre fondüsü ve Fransız kreplerini ev rahatlığında tadabileceğiniz modern çizgilere sahip bir mekan.  Zengin menüsüyle farklı damak zevklerine hitap eden Crepe & Fondue Restaurant isviçre peynir fondüsü, et fondü, raclette , röşti ve krep gibi lezzetleri sunmakta ayrıca kendine has özel sosları ile değişik tatlarda makarna , steak ve salata çeşitlerini de menüsünde bulunduruyor.

crepe and fondueBaşlangıç olarak içinizi ısıtacak bir çorba ile başlamak isterseniz  kremali-domates-mantarlı çeşitlerinden birini tercih edebilirsiniz. Arasıcaklarda ise önerim Rachlette, eritilmiş İsviçre Rachlette peyniri,haşlanmış patates ve turşu ile servis ediliyor.Krep çeşitleri de oldukça fazla  sosisli mantarlı krepden tutun vegan krepe kadar çeşitli seçenekler var buradan menüye ulaşabilirsiniz.

’da sayılı birkaç yerde bulabileceğiniz et ve peynir fondüyü burada bulabilirsiniz. Peynir Föndü (Fransız emmanteli,isviçre gruyere,beyaz sarap,kirsh),Yağda et fondü ise (6 çeşit sos ve patates tava ile) ile servis ediliyor. Videoda ayrıntılı olarak sunum ve servisi izleyebilirsiniz. İsviçre usulüne aslına sadık kalınarak taze taze hazırlanan peynir fondüyü ekmek banarak yemelisiniz. Et fondü ise ince bonfile dilimlerinin kaynaştığı berrak çorba içinde kısa sürede pişip çeşitleri soslarla afiyetle yiyebilirsiniz. Tatlı olarak da Çikolatalı Fondü, marshmallow ve mevsimsel meyvelerle lezzetli bir bitiriş yapabilirsiniz.

Crepe And Fondue nasıl gidilir

Adres :Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi, No 3, Beşiktaş, İstanbul 0212 9002633 dahili:16

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz