Tanıtım

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştirecek “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken

Kupası” ile kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetiştirilmesi ve kadın yelkencilerin motive edilmesi hedefleniyor.(www.denizkiziyelkenkupasi.com)

28 – 29 – 30 Temmuz tarihlerinde Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek.

Kupa, Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenleniyor. 28 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 3 gün sürecek Kupa’da şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplam 6 yarış yapılacak. Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası, 30 Temmuz Pazar günü öğleden düzenlenecek Ödül Töreni ile sona erecek.

Kupa Geliri ile AÇEV’e Destek Olunacak

Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın kadın duyarlılığını yansıtacak bir sosyal sorumluluk boyutu da olması hedefleniyor. Bu fikirden hareketle, her yıl Kupa gelirinin bir bölümü ile kadınlara yönelik çalışmalar yapan saygın bir sivil toplum kurumu destekleniyor. Kupa’nın ilk seneki geliri ile kadın ve aile konusunda yaptığı çalışmalar ile ülkemizin önde gelen vakıflarından biri olan Anne Eğitim Vakfı – AÇEV’e katkı sağlandı. 2017 yılında da AÇEV’e destek sağlanacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz