Tanıtım

İstiklal Terrace , yaz gelince kapalı yerlerden açık mekanlara doğru bir akış oluyor doğal olarak , gibi bir şehirde de yaşıyorsanız denizi ve tarihi ortamı Tarihi yarımadası, Boğazı ve Adalara karşı hem yiyebileceğiniz hem de güzel müzikler eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz mekanlardan biri de Demirören İstiklal Palas’ın 7.katından bulunan İstanbul’a göz kırpan “İstiklal Terrace” olabilir. İstiklal TerraceAlışveriş merkezinin yan sokağındaki girişinden girip asansörle en üst kata çıkıyorsunuz. Aynı zamanda burası otel olarak da kullanılıyor. İş ve turistik amaçlı seyahat eden biri iseniz İstanbul’u keşfetmeye gelen ve ı, eğlenmeyi, gece hayatını seven, kültürel araştırmalara ve tarihe tutkulu gezginler için tasarlanan 81 adet odası ile merkezi konaklama yerlerinden biri.
İstiklal Terracenın epey geniş bir alanı var ön taraf yemek alanı olarak tasarlanmış en uçtaki masalarda İstanbul manzaralı keyifli bir yemek yiyebilirsiniz toplu olarak gelmek isteyenler içinde tercihinize göre menüler oluşturuluyor. Yemek öncesi bir kokteyl iyi gider diyenler için Moscow Mule yada Aperol Spritz önerebilirim, içecek menüsüne galeriden ulaşabilirsiniz.
İstiklal Terrace, eğlencenin yanı sıra usta şefler tarafından hazırlanan, birbirinden seçkin lezzetlerin yer aldığı menüsü ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Menüdeki atıştırmalıklar da çıtır mantı, keçi peyniri ve acuka bruschetta, mini burger, bar sepeti içeceğiniz yanında bir bir tercih olacaktır.
İstiklal TerraceAna yemekte ise beş tercih bulunuyor Dana Bonfile ızgara (200 gr Dana bonfile,kremalı patates,ızgara mevsim sebzeleri ve mantar sosla ) , Ev yapımı ızgara köfte ise (çıtır tortilla,domates salsa,ızgara domates biber,patates kızartması ) , Bratwurts sosis ise ( Izgara Dana Bratwurts sosis,karamelize soğan,patates kızartması) ile servis ediliyor.
Tatlı menüsünde ise Kaymaklı Karamelize Armut Tatlısı , Ahududu Soslu çıtır Kadayıflı Muhallebi,Çikolatalı sufle ile bu keyifli yemeğe güzel bir nokta koyabilirsiniz. Haftanın 6 günü saat 18:00 – 04:00 arasında ise İstanbul Terrace’da her hafta farklı DJ’ler setleri ile performans sunacakmış bilginiz olsun. •• 21.07 FRI •• Doruk Guralp B2B Blotto / Doga Ozcicek / 4est  •• 22.07 SAT •• Gunes Ergun / Tarlan

İstiklal Terrace nasıl gidilir


Adres: Demirören İstiklal Palas – Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No: 50-54 ( 7. Kat) İstiklal Terrace tel: 0553 2389309

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz