Tanıtım

16-17 Eylül tarihleri arasında ’da gerçekleşecek Gastro Entertainment Show, ulusal ve uluslararası üst markaları dünyaca ünlü şefler ve uluslararası gurme medyası ile bir çatı altında toplamaya hazırlanırken, en özel leri tatmanız ve hayatın lezzetini yakalamanız için sizleri bekliyor.

eylül ayındaki etkinliklerGurmeler, gastronomlar, şefler, kendi mutfağının şefi olanlar, mutfak ını geliştirenler, markalar ve mutfak sanatlarının önde gelen uzmanları Gastro Entertainment’ta buluşuyor. Gastro Entertainment, katılımcılara yerel lezzetlerden ve dünya mutfağından sağlıklı gıdalar sunarken, trend yaratan ve hayatımıza renk katan kanaat önderlerinin katılımlarıyla bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Gastro Entertainment; eşsiz lezzetlerin, kültürel çeşitliliğinin yanı sıra Türk mutfağının değerlerini de dünya standartları kalitesinde sunarak, Anadolu lezzetlerinin dünyaca kabulünü ve tanıtılmasını amaçlıyor.

Düzenlenecek Gastro Entertainment Show’da katılımcılar gurme lezzetlerin tadına varacak. , 2 gün boyunca ünlü sanatçıların canlı performansları ve katılımcıların yapacakları konuşmalar ile eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Misafir ülkelerin katılacağı organizasyonda uluslararası gurme yazarları, gıda firmaları ve lezzet tasarımcıları ile “food artist”ler boy gösterecek. Bilet fiyatları 50-80 tl arasında değişiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz