Tanıtım

Soundgarden 2017

ruhunu özleyenler hazırlıklara başlasın! Müziği 9 Eylül’de Babylon Soundgarden’a taşıyoruz!

eylül ayındaki etkinliklerBu yıl ilk kez kamplı olarak gerçekleşecek festivalde Gorgon City, The Drums, Sevdaliza, Kadebostany, Whilk & Misky, Wax Tailor, Adamlar, Kabus Kerim, Hey! Douglas ve çok daha fazlası bizimle olacak.

Çadırınla 8 Eylül’de giriş yapabileceğin festival alanında özel Kabus Kerim ve DJ performanslarıyla seni karşılıyoruz. Gün boyu sürecek müzik ve teknoloji ile yaratıcılığın birbirine karışacağı aktivitelerle bir kere daha festivalin tam kalbine dokunuyoruz. Babylon Soundgarden’a yeni deneyimlere, dostluklara ve umuda açık herkesi bekliyoruz.

Gorgon City

Kye Gibbon ve Matt Robson-Scott’un projesi Gorgon City, house, dance-pop ve garage ağırlıklı altyapılarla dans pistlerini hareketlendiriyor. 2012 yılında The Crypt adını verdikleri EP ile çıkış yakalayan İngiliz duo, bu yıl yayınladıkları Kingdom albümleriyle başarısını devam ettiriyor.

The Drums

Kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri ve “Let’s Go Surfing” parçalarıyla akıllara kazınan The Drums, 1979’un Britanyalı DIY gruplarının enerjik clatter-punk’ını hatırlatıyor. Yeni albümlerinin ilk teklileri “Heart Basel” ve “Blood Under My Belt” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan ekip, The Smiths’in hiper-dramatik etkisini, The Verlaines ve The Clean’in edebi pop hareketleriyle buluşturuyor.

Sevdaliza

Elektronik, trip-hop, grime ve avant-garde üretimleriyle tanınan İran asıllı multidisipliner çı Sevdaliza, felsefi sorgulamalarşarkı sözlerinde usta romancılardan etkileniyor. Sevdaliza, “The Suspended Kid” ve “Children of Silk” EP’lerinin ardından bu yıl “ISON” adını verdiği albümünü yayınladı.

Kadebostany

“Walking with a Ghost” ve “Castle in the Snow” gibi hit’lere imza atan Kadebostany, Sziget, Paleo, Fusion, Montreux Jazz Festival, Montreal en Lumiere festivallerinin yanı sıra Berghain, Rotonde, Hoxton, Zenith gibi prestijli sahnelerde yer aldı. Sınırlarını daha da genişletecek ve pop kültürünün sınırlarını zorlayacak yeni albümleri “Monumental”i dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanan ekip, canlı performansıyla Babylon Soundgarden’da.

Kalben

Kalben, ilk albümüyle Zonguldak’tan Berlin’e, Diyarbakır’dan Brüksel’e uzanan geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Kendi yazdığı şarkılarını seyircilerle hep birlikte söylemekten keyif alan sanatçı hayranlarıyla Babylon Soundgarden’da buluşuyor.

Whilk & Misky

“Clap Your Hands” parçasıyla çıkış yakalayan Whilk & Misky, 26 Mayıs’ta yeni EP’si “My Round” ile müzikseverlerle buluştu. Geleneksel enstrümanları minimal elektronik altyapılarla bir araya getiren ikili, Clap Your Hands ile Hype Machine’de 30 milyondan kez fazla dinlendi. Şarkının Solomun remiksi de Shazam, Billboard ve Mixmag’s Top Tracks of the Summer’da 15 hafta boyunca ilk beşte kaldı.

Wax Tailor

Downtempo, trip-hop ve hip hop sahnesine yön veren isimlerden Wax Tailor, bugüne kadar ikisi canlı, toplam altı albüm yayınladı. 50 ülkede 600’ün üzerinde performans gösteren Fransız prodüktör, Marina Quaisse, Charlotte Savary, Mr Gib ve Madwreck & Mattic gibi isimlerle ortak çalışmalarda da yer aldı. Soul, funk, hip-hop ve 60’ların pop müziği arasında köprü kurmayı başaran sanatçı, festivaldeki performansında da müziğinin en canlı örneklerini sunacak.

Adamlar

Vokal ve gitarda Tolga Akdoğan, elektrik gitarda Emre Malikler, basgitarda Can Aydemir ve davulda Berkan Tilavel’den oluşan grup, özellikle dinamik performanslarıyla tanınıyor. Birçok türü Türkçe sözlerle bir araya getirerek kompakt bir müzik deneyimi sunan ekip, deniz kıyısında doğanın ve iyi müziğin keyfini sürmek isteyenlerle Babylon Soundgarden’da yaza veda edecek.

Hey! Douglas :Son zamanların başarılı solo projelerinden Hey Douglas, 70’li yılların psikedelik, funk ve soul şarkılarını yine 70’lerin disko ritimleri ile harmanlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz