Tanıtım

16-17 Eylül 2017 tarihlerinde 450.000 kişinin katılımıyla günümüz kültürünün başlamasını sağlayan, sloganı iki gün boyunca barış ve müzik olan, dünya’nın ilk ve en büyük müzik& festivali WOODSTOCK şimdi ’da!

eylül ayındaki etkinliklerWoodstock Festivali, resmi adı ile Woodstock Music and Art Fair, 15-18 Ağustos 1969 tarihleri arasında New York’ta bir mandıra alanında Vietnam Savaşı ve o dönemde yaşanılan kötü olaylar hippilerin umutsuzluğa düşmeleri üzerine yeniden yüzlerin gülmesi ve mutluluğun paylaşarak yayılmasi adına düzenlenmiştir.

John Lennon, Jimi Hendrix, the Who, Janis Joplin, Crosby, Stills, Nash & Young gibi sanatçılar ve grupların performanslarını lediği festivalin üzerinden 47 yıl geçmesine rağmen o dönem gençliğinin modern kültüre etkisi hala devam ediyor. Şu anki modanın da esin kaynağı olarak gösterilen dönemin hippi kızlarına bakınca bunu daha iyi görebiliriz.

1960’ların bunalan gençliğinin bir araya gelmesinin sembolü olan bu festivali günümüz şartlarını da düşünerek iki gün boyunca deniz ve doğanın buluştuğu İstanbul’da bir çadır kamp alanında Rock’dan Funk Metal’e, Reggae’den Blues ve Soul’e uzanan müzik seçkisi ile sanatsal çalışmalardan, seçkin lezzetlere; tasarım butiklerden sanatsal sergilere ve yaratıcı atölyelere kadar bir hafta sonu boyunca 1960’lar ruhunu yaşayabileceğiniz,günümüzdeki gerginlikten sıyrılıp 2 gün boyunca sadece barış ve müzik ile dolu muhteşem bir festival sizleri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz