Tanıtım

Zorlu Performans Sanatları MerkeziDünyanın en ünlü elektronik müzik, yaratıcılık ve teknoloji i Sónar Istanbul, 30-31 Mart 2018 tarihlerinde müzikseverlere yine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Müzik programında, elektronik müzik dünyasında her biri kendi alanında başarıya ulaşmış değerli grupları ve prodüktörleri konuk edecek Sónar Istanbul, kültür- sahnesinin dinamiklerini ele alan Sónar+D bölümüyle bu sezonda da diğer festivallerden ayrışıyor. Festivalde yer alacak sanatçı ve gruplar, önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Geçtiğimiz Mayıs ayında Zorlu PSM’nin tüm sahnelerinin 10 gün boyunca caz, blues, elektronik, rock gibi janrlar arası farklı bir deneyime ev sahipliği yaptığı Zorlu PSM Caz Festivali, bu sezon The Australian Pink Floyd Show, Gregory Porter ve Stacey Kent ‘in de aralarında bulunduğu pek çok ismi ağırlayacak. Festivalin diğer isimleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Zorlu PSM, 5. sezonunda lara yepyeni bir festival armağan ediyor. Zorlu Çocuk su çatısı altında, sömestr tatili boyunca gerçekleşecek. Zorlu Çocuk Sanat Festivali; çocukları ve ailelerini her gün dopdolu içeriklerle Zorlu PSM’nin farklı mekanlarında ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz