Tanıtım

Spring Street Pizzeria ataşehir , bu sefer Anadolu yakasındaki Watergarden da bulunan Spring Street Pizzeriayı keşfettim. Açılalı bir ay olan mekanın konsepti “Fast Casual” olarak belirlenmiş. Türkiye’deki ilk durağını da açmışlar bakalım zamanla nelere şube açıp büyümeyi başaracaklar mı zaman gösterecek. Spring Street Pizzeria, menüsünde ve ruhunda biraz İtalyan, biraz da Amerikan bir karakter barındırıyor. Ustalığını lezzetleriyle ünlü Napoli’den, keyifli ruhunu ve hızlı, bir o kadar da ayrıcalıklı servis anlayışını da Amerika’dan alan Spring Street Pizzeria, geleneksel el yapımı, taş fırında pişirilen napolitan pizza anlayışını gelen misafirlerine sunuyor.

Spring Street Pizzeria Ataşehirİsmini 1905 yılınnda Amerika’da ilk Napolitan Pizzeria’nin kuruldugu Spring Street NYC lokasyonundan alıyor.

“Fast Casual” anlayışı ile lezzet severlere benzersiz deneyimler yaşatan Spring Street Pizzeria’nın; İtalyan, bir o kadar da Amerikan karakteri sadece menüsüne yansımıyor; mekanın mimarisinden servisine, mutfağından masaları süsleyen detaylara kadar her detayda bu ruhu yaşıyor, kendinizi yurt dışındaymış gibi hissediyorsunuz.

Napoli’den gelen özel bir fırında hazırlanıyor bu lezzetler, Türkiye’de çok nadir bulunan bu fırının en önemli özelliği 90 saniyede damaklarda iz bırakan enfes napolitan pizzalar pişirmesi. Mutfağını Şef Murat Bozok‘a emanet eden Spring Street Pizzeria’da çorbalardan başlangıçlara, salatalardan makarnalara, tavuk kanatlarından panini sandviçlere, pizzalardan calzoneler ve tatlılara kadar oldukça zengin çeşitler yer alıyor. Spring Street Pizzeria Napoli’de yenen enfes pizzaların lezzetini tam anlamıyla İstanbul’da yaşatıyor.

Napoli, pizzanın ilk doğduğu ana merkezi olarak bilinir, hamurundan mayasına, ağızda keyifle dağılan kabarık kenarlarından taze ve kaliteli malzemelerine pizzanın en iyi ve en ideal lezzetini ler. Napoli pizzasının karakterini oluşturan diğer özellikler ise üzerinde peynirden çok sos olmasıdır. Ayrıca ortası da biraz ıslak bırakılır ve sosla peynirin enfes harmanı diğer dikkat çeken özelliklerinden. Pizzanızın yanında içecek olarak şarapta tercihte edebilirsiniz.

Başlangıçta neler tadabilirsiniz. Mısır Dip (mısır,mozzarella peyniri,taze kekik,ev yapımı nachos ve sarımsak ekmeği eşliğinde)  / Ispanaklı Enginarlı Dip ise (ıspanak,enginar,mozzarella peyniri,parmesan peyniri,ev yapımı nachos ve sarımsak ekmeği eşliğinde) / Domates soslu Mozzarella Peynirli Güveçte Köfte /  Tavuk kanatları sosa bandırılmış 4 kanat ,4 but,kereviz sapı ve ev yapımı ranch sos eşliğinde yanında 9 çeşit sostan bir tanesini seçebiliyorsunuz.

Pizzalarında ise New York Usulu Margarita / Ananaslı Hindi Füme / Kavurmalı sebzeli pizzalarını deneyin derim.Tatlı pizza canınız istiyorsa ise Tahinli pizzası favorim ,Matcha çaylı krep pasta ise diğer farklı deneyebileceğiniz lezzetlerden fiyat konusuna gelirsek pizzalar uygun fiyatlı galeriden fiyatlara göz atabilirsiniz.

Spring Street Pizzeria ataşehir nasıl gidilir


Spring Street Pizzeria Adres: Watergarden İstanbul / Barbaros Mah. Kızılbegonya Sok. No.10/1 Batı ataşehir / İstanbul – Food Court                                                        Spring Street Pizzeria Telefon: 02165102156

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz