Tanıtım

yılbaşı programları 2018The Grand Tarabya, yılbaşına özel zengin menü ve kaliteli müzik eşliğinde her anı keyif verecek bir yılbaşı eğlencesi için misafirlerini bekliyor. The Grand Tarabya’nın görkemli balo salonu The Grand Ball Room’un zengin yeni yıl menüsüne Ferhat Göçer ve orkestrası müzikleriyle eşlik ediyor. Yılbaşına özel titizlikle seçilen eserlerin yer aldığı canlı müzik performanslarıyla gece hiç bitmesin isteyeceksiniz.

The Grand Tarabya yeni yılı karşılarken tüm misafirlerini müziğin popüler ismi Ferhat Göçer ve orkestrasının keyifli performansıyla sınırsız eğlenceye davet ediyor. Oturma düzeni ve sahne organizasyonunu dinleyenler için en konforlu şekilde organize eden The Grand Tarabya, Ferhat Göçer’in zengin repertuarıyla konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı eğlencesi vadediyor. The Grand Tarabya’nın görkemli balo salonunda gerçekleşecek gecenin başında Ferhat Göçer’in güçlü orkestrası yerli yabancı birçok esere yer verdikten sonra sahneyi Ferhat Göçer’e bırakacaklar. Daha sonra Ferhat Göçer’in sahneye çıkışıyla birlikte en sevilen şarkılar hep bir ağızdan söylenecek.

The Grand Tarabya’nın seçkin barı Diba Bar yeni yıla kesintisiz eğlenceyle girmek isteyen konukları için canlı DJ performanslarına ev sahipliği yapacak. Dileyen konuklar Diba Bar’da dans ve müzik eşliğinde eğlenirken Diba Bar’ın özel kokteyl seçeneklerini de tatma imkanı bulacak.

The Grand Tarabya’nın balo salonu The Grand Ball Room’da servis edilen yeni yıl menüsü mutfağın usta ellerinden çıkan özel lezzetlerle hazırlandı. Haydariden, Babagannuşa, Zahter salatasından Muhammaraya kadar Türk Mutfağı’nın en sevilen mezelerinin yanı sıra dünya mutfağından Türk damak zevkine modern sunumlar ile uyarlanmış mezeleri de yeni yıl menüsünün öne çıkan tatları arasında yer alıyor. The Grand Tarabya yılbaşı menüsünde Fransız Mutfağı’nın ünlü lezzeti Volovanın damaklarda iz bırakacak sürpriz yorumu da çok konuşulacak lezzetlerin başında geliyor. Hafif ve lezzetli Limon Sorbeyle devam eden yılbaşı menüsünün ana sunumunda ise sezonun en taze balığı olarak yine modern bir sunum ile narenciye ve tarhun ile marine edilmiş poşe deniz levreği yer alıyor. Ayva Püreli Türk li Mousse’la ağzınızı tatlandıracak bir final ise yeni yıl akşamı sizleri bekliyor. Ferhat Göçer ve orkestrasının sahne alacağı The Grand Ball Room’da yılbaşı akşamı için belirlenen limitsiz içki dahil yılbaşı menüsünün fiyatı kişi başı 1. kategori 260 € 2. kategori ise 235 € olarak misafirlerine sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz