Tanıtım

Akdeniz mutfağından yöresel tatlara uzanan leri, yenilikçi kokteylleri ve canlı müzik performanslarıyla gece hayatını sevenlerin rotasını Ulus’a çeviren Borgo Kitchen + Bar, yılbaşı gecesi için çok özel bir program ve leziz bir menü hazırladı.

yılbaşı programları 2018Borgo’da yılbaşı gecesi, Düşünme Hiç, Sakın Gelme, Hiç Bana Sordun mu, Ben Böyleyim gibi sevilen parçalara getirdikleri pop – caz yorumuyla dikkat çeken ünlü cover grubu Six Pack sahne alıyor. Saat 22.00’de e başlayacak grup, gecenin ilerleyen saatlerinde yerini DJ Hassan’a bırakıyor.

Borgo’nun yılbaşı menüsünde ise birbirinden enfes tatlar bulunuyor. Soslardan çeşit çeşit ekmeklere kadar tüm lezzetlerin Borgo mutfağında hazırlandığı menü, içleri ısıtan sıcacık bir vichyssoise çorbası ile başlıyor. Soğuk ve sıcak başlangıçların ardından ana yemeğe geçildiğinde ise, et severleri gerçek bir şölen bekliyor. Ördek, dana pirzola veya kuzu pirzola opsiyonları, kış sebzeleriyle birlikte servis ediliyor. Limitsiz yerli içeceğin sunulduğu menüde gecenin finali ise, kışa çok yakışan kestaneli sufle ile yapılıyor.

Yılbaşı gecesinde canlı performanslar ve menünün fiyatı, oturma düzenine göre 300 – 350 TL arasında değişiyor. Yeni yılı Borgo’da karşılamak isteyenler, 0553 960 04 58 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

BORGO YILBAŞI MENÜSÜ

Vichyssoise çorbası (Pırasa, patates, beyaz şarap)

Soğuk başlangıç

Carpaccio tabağı

Sıcak başlangıç

Baklava yufkasında uskumru, karnabahar püresi ile

Ana yemek opsiyonları

Ördek, kereviz salatası ve lahana breze ile

Dana pirzola, balkabağı püresi ve kış sebzeleri ile

Kuzu pirzola, portakallı, havuçlu firik bulguru ve sote sebze ile

Tatlı

Kestaneli sufle

İçecek

Limitsiz yerli içki, soft içecek, çay ve

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz