Tanıtım

CVK Park Bosphorus Hotel ’un özenle hazırladığı yılbaşı gala programıyla konuklar, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor. Işıltılı İstanbul Balo Salonu’nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek Park Gala’da, dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek olan müziğin dev ismi Selami Şahin hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sunarken, bu muhteşem galanın biletleri Biletix üzerinden de alınabiliyor.

Yeni yılı karşılarken, eşsiz müzik ziyafetine Executive Chef Eyüp Çevik’in yılbaşı özel gala menüsü eşlik ediyor. Yer elması çorbası ve kaz ciğerli kıtır ekmeği tadarak geceye başlayan konuklara, başlangıç olarak keçi peynirli füme somon sarma, zeytinyağlı ve deniz yosunlu levrek balığı poşe, kılıç balığı lakerda ve dragon meyveli avokado ezmesinden oluşan deniz mahsülleri üçlemesi servis ediliyor. Ara sıcak olarak kestane soslu ördekli baklava böreği sunulurken, menünün yıldızı leblebi püresi, porçini mantarı, kuşkonmaz uçları ve kırmızı şarap sosu eşliğinde servis edilecek fırında pişirilmiş dana yanağı. Gecenin tatlı kapanışı ise tahin sosu ve cevizli dondurma ile servis edilen organik çikolata ve balkabağı mus ile gerçekleşiyor.

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, yeni yılın coşkusunu bir geceyle sınırlamayıp hafta sonu keyfiyle birleştirmek isteyenler için de özel konaklama paketleri sunuyor. Süitlerde konaklayan misafirlerin kişiye özel hizmet alacakları ‘Butler Servisi’ ile de, kendilerini şımartarak ayrıcalıklı bir haftasonu geçirebilecekleri konaklama deneyimi; lüks, konfor ve benzersiz Boğaz manzarasını bir araya getiriyor.

Yeni yılın ilk sabahını da Brunch Hezarfen Bar & Loungeta ‘yeni yıl brunch’ı ile karşılayanlar için eşsiz lezzetler hazırlanıyor. Göz alıcı brunch büfesi füme balık çeşitlerinden soğuk et istasyonuna; zengin suşi çeşitlerinden, döner, pide, kuzu pirzola gibi sıcak ürünlere kadar bir çok farklı lezzeti barındıyor. Fırında pişirilmiş hindinin de istasyondan servis edildiği yeni brunch’ına; çilekli pannacotta, profiterol, kaymaklı kabak tatlısı ve dondurma çeşitleri gibi tatlılar da renk katıyor.

Bilgi ve rezervasyon 0 212 377 88 88

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz